Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispiranje mozga sirotinji ratom i ratnim temama je poprimilo ogromne razmjere. svaki, ali baš svaki dan, obilježava se neka odsudna bitka za neku čuku, bukvu ili šta već, uz prigodne patetične govorancije, ono umivanje (nemam namjeru da vrijeđam, ne znam šta je to i čemu služi), a sve češće se mogu primijetiti i djeca obučena u uniforme kao dio manifestacije.
Samo pioniri fale.. I one silne i presilne zakletve. Ispiranje umova na djelu.
u mjeri u kojoj su svi realni ekonomski pokazatelji u padu - osim duga, on raste - u kojoj je, ne iseljavanje, već bježanje odavde postalo strašno, zaostajanje za svijetom i vremenom sve veće... u toj mjeri je i ispiranje mozga sirotinji ratom i nebitnim nacionalnim glupostima sve jače. ništa drugo nemaju ponuditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast borcima mostarcima koji su izginuli i koji su branili grad ,na celu s Hujkom . I treba da se obiljezi i da se ne zaboravi. Al nekako svaki skup ovakve vrste podsjeca na skup SDA stranke .Ispade da je SDA jedina branila zemlju. Pa ako je i branila u ratu (a nije samo ona) ,u miru je totalno razgradila i unistila . SDA nikad nije ni bila za normalnu i gradjansku BIH , za zemlju svih njenih naroda . To se zadnjih godina itekako primjeti.
@VlahoRemovex Jadan ti i tvoje razmišljanje . Zbog takvih nema napretka u ovoj zemlji. Nisi ti ratovao cim tako pricas. SDA hoce džamahiriju a ne normalnu i gradjansku drzavu . Ja se za to nisam borio i nikad necu na to pristati .
@zis76mm Sta ti znas sta je Tito ? Eto ti Bakira j... ti on mater a ti njemu .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Atif je ubijao 1991 po Zadru pod komandom Ratka Mladića(odmah je bio ispod njega) a Izet Nanić je bio pukovnik u Vukovaru! Mostar je oslobodio HVO, Bošnjaci su surađivali i cvijećem dočekivali JNA kao Stocu kada su imali doček i bili na strani rezervista, uključili su se Bošnjaci u HVO samo da nam pokupe oružje i spreme se za sveti rat nakon zabjanja noža u leđa! NIKAD VIŠE SA POTURICAMA KOJE PRIKRAJAJU POVIJEST!
Doveli i male izvidjače u Alfa uniformama. Ne mogu uhljebi dočekati da opet navuku uniforme, onima koji se još nisu iselili.
Hajde sad deblokiraj kad te maheri, podrumski i ratni profiteri blokiraju. Sve strategije padaju u vodu. 😀😀😁
Za koje BiH vrijednosti se borilo tu u Mostaru ako se odmah na pocetku rata zapali Coroviceva kuca (Narodna Biblioteka Hercegovine), u Neretvu baci kip Alekse Santica i do temelja porusi UNESKO-va bastina -Stara Crkva. Za kakve vrijednosti ste se borili, to danas i imate.
od branjenju vrijednosti mozete samo da cutite jos 100 godina. kip alekse santica su istrgli i ponijeli sa sobom u nevesinje.
A taj Santic je Vama spjevao "ostajte ovdje", dok njegovim sunarodnicima vi spjevaste sta? Od 30 hiljada tu ih je sad koliko? Sta, svi su bili cetnici i vlasine. Agresori! Bitno je da je Santiceva danas Mile Budaka. Bruka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta rade ove hodze ovde? neki vjerksi praznik? koliko se sjecam vojska je nosila naziv Armija BIH i red bi bio biti pozvati i ostale ili nikoga.
@zis76mm sta imas protiv ostalih pa taman ih tako brojao. dostojanstveno ili nikako.
@zis76mm ne preuvelicavam vec samo kazem da treba biti dostojanstven.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poturice
Koja nakaradna drzava pa ovo nema ni u Sudanu,da svi narodi imaju zasebna obilježavanja nekih događaja, Znači pod istim krovom živimo ali svako svoju politiku vodi i neje.. drugog ili treceg.
Dude sila nebeska...
...samo sarajevo sa 40.000 vojnika se nije deblokiralo, borci sigurno nisu krivi već petokolonaški komandanti:Boris, Kurcivelići, ..................., a svi komandanti koji su nešto značili za odbranu grada su od ovih bandita ubijeni: Ramiz Salčin, Safet Zajko, Enver Šehović, .............!!!
uvjek uz komandanta,, zajedno sa Hrvatima smo bili, kad je srednja Bosna gorila,,bio je pravedan i iskusan general daj bože još ovakvih sinova,, BOSNE I HERCOGOVINE pa komentarišite sta god hoćete,,,,POZDRAV JEDINOJ NAM DOMOVINI
..... neka je rahmet i slava herojima koji su deblokirali Mostar i za sva vremena genocidnim promicateljima srušili nadu o HB!
OPET MI BOSNJACI GLUMATAMO ZRTVE
samo sto ovdje ispada da je sda odbranila Mostar, izgleda da su samo oni ratovali i ginuli, a ako nesto kazes kontra proglase te neprijateljem vlastitog naroda prvo oni pa onda njhova marioneta islamska zajednica, a narod dobrim dijelom zatucan pa jos prolazi, ali nije nicija do zore bila, pa nece ni vasa, neka je vjecni rahmet i pokoj svim borcima koji su zivote dali da bi vi sad tu mogli pricati o vasim '' zaslugama'' ( cast izuzecim koji su bili na skupu)
@BiHer vidim u kojem smjeru ide tvoj odgovor, i ja sam se borio ne pripadam ni jednoj opciji od ovih sto si ih naveo, i opet bi isto uradio, ali ovo je predizborna kampanja u punom jeku, SDA je prodala Mostar