Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povraća mi se od ovih sda-ovaca i njihovih mladih...
Oj Bakire naše cveće, bošnjaci se nikada saginjati neće, namera je tvoja ponosita, jer ti hoćeš da se Foča, Rogatica i Sandžak pita!
AM SDA, bili u pravu ili ne, sramotno je da se oglašavate povodom ovih pitanja, a prešutkujete mnogo veće i pogubnije pojave u državi. Problemi mladih su godinama na vrhu liste, u svim medijima, da ih sad ne nabrajam, a vi "ni mukajet". Mora da ste se počeli osjećati ugroženo, jer se sve više mladih okreće građanskim opcijama.
"Dezavuisu" pomagajte, objasnite mi znacenje molim vas.
slusajuci nase u neka doba kao da gledam horor film na ulicama sarajeva.. trznem se i skontam da u "savremenoj" europi postoji za mnogo gore stanje. nasi nisu niciji oni su samo svoji.
Dobro je da ste skontali, bolje ikad nego nikad.
JOOOOJJJ MLADI U SDA ahahahaha
Asocijacija mladih SDA (Stranke dajdzica i amidizca).
Bosnjaci/Bosanci u Bosni su pobijeni i prognani tokom zadnjih 200 godina od strane veleizajnika Bosne u prvom redu turkobalija (kioji su porazili Zmaja od Bosne) pa onda cetobalija (prije WWII JMO, pa onda tokom 90-tih: SDA,SDP,SZBH,SBB,DF, BPS i td), bosanskih pravoslavnih cetnika i bosanskih katolickih cetnika. Danas u Bosni gotovo da i nema Bosnjaka/Bosanaca osim ovo malo bivsih clanova ARBH, osakacene zrtve agresije i td. NA SCENI, SU SMRDLJIVE CETOBALIJE I PRAVOSLAVNI I KATOLICKI CETNICI
Boli te glava baš mnogo!
nije majka Muju karala sto se kockao, već što se vadio. Sutite mladi uhljebi, samo se jos vise ukopavate
Hahaha, Asocijacija mladih SDA-ovaca se javila da zaštiti stare ADA-ovce i njihovu imovinu. Znaju da će oni doći poslije ovih starih :))))
Reuf Bajrović u CD-u: Ovi iz SDA koji dijele zemlju su budale https://www.youtube.com/watch?v=Jx5TO2vykzI Nek vam Reuf LEGENDA objasni a,b,c.
na asocijaciji svijet ostaje, nemojte tako loše o njima oni su svi redovno za pare završili fakultete u Travniku i izuzetno zahtjevnu političku akademiju SDA na kojoj se do detalja izučavaju rupe u kantonalnim i entitetskim zakonima kako bi se to znanje kasnije sprovelo u djelo i u praksi.
Oj Bakire naše cveće, bošnjaci se nikada saginjati neće, namera je tvoja ponosita, jer ti hoćeš da se Foča, Rogatica i Sandžak pita!
Ja uvek podržavam SDA i Bakira, oni su jedini pravi predstavnici Bošnjaka. Ovi iz Naše stranke samo zamlaćuju bošnjake i zato vam se dešavaju ovakve stvari sa austrijskom ambasadom! Bakire, samo čvrsto!
Nesto s'tobom drug nije u redu,odakle si,jel' Krajina?popij caj od sipu'raka prijace ti sigurno
Po'Drska mladim,posebno mladim zenama SDA,nadam se od svih dobronamjernih
Narod koji ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost. J.B . Tito
Oni će , ako Bog da , svojom pameću da ukinu RS, neće biti opterećeni nadzornim i upravnim odborima javnih preduzeća, neće se baviti privatizacijskim skandalima, neće im biti IMT u prvom prioritetu, a ako ,ne daj Bože, zatreba stat će i na branik svoje domovine.