Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze sve familije na konferenciju mafijaskih familija. Predsjedava Don Bake Izetbegović.
@mirage77 Zavod za zapošljavanje na aparatima
Nedaj se kume Asime, glavu gore. Opet ces ti da haras jednog dana
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haha lik nasmijan. Znaci ide na bolje.
@FalconRector Dobro Asim, Ali hoće li Rumenig dobiti po prstima... :-D Nooooroooood znoooooo!
Ja budala! Pa on je došao rai imenovanja na novu funkciju!
A,kreteni,mamu vam vašu glupavu....Sve je isto u SDA,ASDA,HDZ.SDS.SNSD,SDP;DF,...i kod svih se šuti,samo je problem u SDA...ne branim ih,ali kad vidim ovolike reakcije na stvar koja je normalna nu svakoj nabrojanoj stranci,onda mi je jasno da se nešto valja iza "brda"..a šta to,ne znan ni sam...vidjećemo za nekoliko dana...
valjda narod opameti do narednih izbora
Kaznili bi Efendića, ali ne smiju. Ode im onda u NiP, a može ih dodatno ogoliti. Ovo je sve forma, nema stvarnog kažnjavanja zato je Asim veseo.
Ko će baketa kaznit? ...jedini onaj Šefik nema nekih ispada zato i jest ''predsjednik'' jer je poslušni cukica.
kriminalni SDA se bori za polozaj pedera i kurvi..to sto se krade i pljacka , reketira i ucijenjuje..sve je to nista,,,, bakir se zabrinut dal je njegov pas jutros izisao u setnju i dal je kakio mehkano,,njegova hanuma ka causevski ..
Asime, oko hurca po pasime 😂 Blagi teleći pogled našeg intelektualca... iz njega zrači takva dobrota, umnost, oštrina... de franko de jure, de Bojan Križaj, Bježimo ljudi iz ovog crnog vilajeta.
osim zdravlja, nema veceg bogatstva nego setati se slobodan gradom i mirno spavati, bez oraha u djepu i tjelohranitelja oko sebe. Nije ovima lahko nikako, nama je bolje svakako.
#pravdazaasima#komesmetajaksda
A gdje don Halid Genjac,on je prekuco igricu
Svi su oni Sarajlic mozda cak i gori.
KAKI JE OVO IZVODLJIVO DA CE KAZNITI SVE ONE KOJI SE BAVE NECISTIM POSLOVIMA..PA ONDA OVA STRANKA BI SE PREPOLOVILA..
Dobro Asim, Ali hoće li Rumenig dobiti po prstima... :-D Nooooroooood znoooooo!
5 dana se pise o Aferi o kupovini glasova pa 30 godina je kupovina i zaposljavanja takva. Drzava ga kaznit nece Stranka ce ga za javnost izbacit a on ce opet negdje u pozadini djelovat. Bakir mora nekog zrtvovat zrtvovat ce Asima da bi zataskao mnogo vece afere,i na kraju to je to ide se po starom.
Sjedite malo. Druzite se i skontajte koju laz cete narodu proslijediti....