Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živa nam i zdrava bila. Dobićeš jednog dana makar ulicu u Sarajevu. ❤️
Da, neku slepu ulicu
Neko u dom lordova, a neko u zoološki vrt, skupa s rođacima veprovima i medvjedima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hvala Arminka a hvala i UK.
pravnom eliminacijom dodika automatski padaju covic i bakir... i time spasavamo drzavu od pljacki...od tri armije uhljeba koji olesise drzavni budzet...
Bulevar_SultanaMurata_i_VlaškeNizije I takva minhenska vas uzima lopatom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rado bi on da ima svoju Baronesu, ali nece da moze
Sto nas baronesa i ustali uticajni “ bosanci” ne pogurase prije 20 god da udjemo u NATO i EU??, nista nolji od nas u to vrijeme nisu bili rumuni ni bugari . Mile tada jos nije bio srbin, a utjecaj rusije je bio =0
Gračanička je to, a sa njima nema zezancije. Mlađa verzija nane Fate, što nanijeti to će gurati dok je živa.
Horror Besiktas Bosnjakina u novom filmu Strave i Uzasa slike prilike....;..
bravo
Neko ovako lobira a neko masnu lovu daje.
Arminka je odbacila islam i preuzela hriscanstvo iako navija za Muslimane.
Mi Bosnjaci i nismo za islamsku BiH, neka vjeruje u sta ko hoce, to je samo velikosrpska i velikohrvatska propaganda kojom strase Europu i pokusavaju podijeliti BiH. Nece vam proci fasisti.
Ova žena je primjer kako se treba boriti za svoju zemlju. Svaka čast.
Sve komentari tipa hvala i tako dalje, ali kad je beba neki dan bila bolesna helikopter RS je prebacio u Zagreb, Kad su pozari bili u Jablanici Dodikov helikopter jedini gasi. Nigdje ni Engleza ni Baronesse tad.
Gasi, zato sto nije dao drzavnim helikopterima saglasnost. *ebo lud zbunjenog.
Cuj porijeklom a rodjena u BiH dosla kao izbjeglica u Uk nije ona rodjena britanka
Svaka čast gosp.Arminki Helić. Puna podrška od nas iz nezavisne, jedinstvene i nedjeljivae države Bosne i Hercegovine.....
Ova seljančica OD Tuzle je dobila titulu upravo zato da nikad ne postanemo nezavisni itd. Gluperdo bošnjačka
Nisu ni bosanci repa bez repa. Inteligentan narod istjerali iz BiH. Sad se sve vraca ko bumerang. Bosanci i Hercegovci sad glavni po svim svjetskim drzavama. Nema drzave a da se nasi ljudi nesto ne pitaju. Nego ovi sto bi da dijele BiH neka se zabave samim sobom da im se familija nebi podijelila i iselila iz BiH. Toliko ruznoce u njihovoj propagandi o ne mogucoj drzavi BiH da ce svojoj djeci zgadit život.
Mi smo ovde toliko propali da kada bi neko i uveo sankcije za RS (ako je to uopšte moguće) na gubitku bi bili Austrijske, Njemačke, Italijanske banke. Nema šta više ni propasti. Pobijedili smo ih napokon.
Kako je lijepo vidjeti uspjesne Bosnjake u svijetu. Nije ni cudo sto V.Britanija, Njemacka, Amerika, EU stoje uz Bosnu i Hercegovinu. Malo nas je i namazani smo i cudni ali smo brate inteligentni i snalazljivi! Zato ne mogu da nas trpe haha
Ovoj ženi noge da se ljube! Spomenik da joj se digne!
A zbog cega konkretno? Ona zastupa interese Britanije a ne Bosne. A mi ce mo opet sa Dodikom morati isto kao i on sa nama sto mora.