Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep pozdrav želim ti puno sreće u radu. Pozdravi i ostale kolege sejo iz velinog sela.
A sad ce \"Mr. sc. prof. dr.arh. i ko zna koja titula sve ne\" OSMANAGIC reci da su to drevni tuzlaci razmjenili sa vanzemaljcima iz piramida! :D Nego, lijep Tuzla primjer daje: sloj po sloj, list po list - taklo se uci istorija, a ne oranjem brda i planina!!!
Potpisujem Tuzlaka. Trebamo se uzajamno pomagati i podrzavati, bez konkurencijskog razmisljanja. Svi smo mi jedno, a Bog zna da nas nema mnogo. Zato radujmo se zajednicki svakom koraku unaprijed - desio se on u Tuzli, Sarajevu, Zenici, Mostaru etc. I prestanimo sa tim primitivizmom dijeljenja na \"ove\" i \"one\" - ja razlikujem samo dvije sorte ljudi: konstruktivnih i destruktivnih. @Baton: Izjava nije 100% tacna - Tuzla je oduvijek imala pitku vodu, ali je pred rat na par godina doslo do uvoda dnevne restrikcije vode. O razlozima znamo.
ZA TUZLAKA - ako ovi naši idioti ovako nastave, pripremite se za prijem izbjeglih Sarajlija. Kada uporedim Imamovića s ovim našim idiotima... A ja stvarno nisam stranački opterećen. Štaviše, znam da vrh SDP-a ne miriše Imamovića. jebi ga, u ovoj zemlji niko ne voli uspješne i pametne!
btw i samo jos jedan dodatak za @Baton Tuzla sada ima non stop vodu, slijeganje ja zaustavljeno zatvaranjem rudnika soli
Molim lijepo i Sarajevo je super. Nemojte tako. Previse smo kriticni prema svojim gradovima. Ja Sarajevo volim, to je glavni grad moje drzave i svaki put kad posjetim Sarajevo osjeti se napredak i Sarajevo je prava metropola. Tuzli takodje svaka cast jer imamo dobrog nacelnika kojem je zaista stalo da nesto napravi od naseg grada. Da nam je neko prije 10 godina rekao da ce jedan rudarski grad postati turisticka atrakcija ne bi mu vjerovao. Zato svaka cast uposlenim u opstini Tuzla na uredjenju nase Tuzle. Naprijed Tuzla, Sarajevo, Zenica, Bihac, Banjaluka i svi ostalo nasi gradovi
Nazalost, i ja kao sarajlija... moram konstatirati da je u Sarajevu totalni haos. Pa ljudi, ovo ovako više ne moze. Nekada provincijsko, radničko mjesto bez pitke vode i koje usput jos i tone je skoro prestiglo Sarajevo. Ali zato moja cetvrt koja je na odlicnom mjestu situirana sa dosta sunca, blizu carsije i centra je ruglo. Trava zarasla, klizišta, a o smecu kao turističkoj atrakciji da ne govorim. Ljudi su posebna prica, pivo uz granap i supljak o gruziji i rusiji, iranu i americi, dodiku i harisu... a sve sami bezveznjakovici. Kriminal na ulici, droga na ulici, prevare na svakom koraku, nemoral svuda, e to smo mi postali...
Pati, Semire, pati.
sarajevo je vazda bilo vecinom niciji grad.
nAŽALOST, kao Sarajelija do srži, sarajevski ultrašovinist, moram priznati da je Tuzla u odnosu na nas postala kulturna metropola. Zamisli da kod nas nađu nešto ovako, pa preorali bi sve da zatru svaki trag, da ne bi ko izgubio jednu KM. Sjetite se uništenja Gazi Husrev-begovog Tašlihana zbog jebene garaže!
TUZLA NAPRIJED SARAJEVO PODRŽAVA
TUZLI SVAKA ČAST
Ne bi me cudilo da Džasmin otkrije da su Adem i Hava iz dženneta spušteni u Tuzlu....