Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Sven Ti si stvarno jedan od rijetkih koji radi konkretno za buducnost nase drzave!Znam kojehinje koce,blokiraju i unazadjuju nasu zemlju,vjeruj da mi Te je zao ko te okruzuje! Samo ja se neslazem nit ce se pravi patrioti slozit za ukidanje vize srbiji a ne i nasoj drzavi,NIKAK ne pristat jer genocidna fasisticka krvava srbija ETICKI,LOGICNO i PRAVDOM nemoze dobit vize prije nase zemlje!ONA nas je krvarila cetiri godine s tom sramnom EU-om,NO PASARAN,nemoze bit ukidanje viza genocidnoj fasistickoj srbiji prije nas!NE! BiH4EVER!
I Turska aplicira čini mi se 40 g. pa još nije član EU, a bog dragi zna kad ćemo mi biti primljeni u EU.
@jovo jovice mace moje malo i pored ramazana i recesije bosanci nikad nisu bili deblji, nazalost. Tako da im malo kretanja bi vise nego dobro doslo, sad u kojie ce pravcu krenut to samo malo pametniji od tebe znaju.Ti se pazi i budi spakovan kad krenu prema tebi. A ovi tvoji dole navedeni nikad nisu bili moji. Znasli sta je R`N`R ima li toga u tvome srezu, ma znam da nema samo se salim. Jos nesto u evropi neme sadake, tu je oko 90% krscana al na tvoju zalost nisu tvoje sorte. Ipak i pored svega sretno do skorog sretanja ... U evropi nema sadake
Jovo o kome i o cemu ti?
Još malo talibani i seli odavde, dok niste pomrli od gladi. Ima u EU sadake a Dino i Halid će vas već obilazit...