Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekoakcija.zrak&hl=en
Samo "žutilo", dajte pozitive...Na Poljinama je dobro, a to nema u aplikaciji.
potrovase mi se sahrajlije :((
Saopćenje SDA Čede Lukića: Zrak zadovoljavajući, a ove NVO neko plaća da prave izvještaje !!
Čisto je Sarajevo, nigdje nije čišće nego u Sarajevu: https://www.youtube.com/watch?v=-zXk6QOYA2w Sada i ova dvojica mogu viditi koliko je zagađenje iz svoje kuče. (Jedan iz Slovenije drugi iz Srbije)
http://aqicn.org/city/beijing/ Ima sve
to ti pokazuje današenj društvo. imamo korpe za kupovinu koje same skidaju pare, hiljade aplikacija za plaćanje, aplikacije koje ti stave obamino lice na glavu, prepoznaju glas, veš mašine na touch, a ovamo ložimo plastične flaše i dajemo otisak prsta umjesto potpisa.
Još da ste link stavili... bilo bi profesionalno :\