Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avion sletio na aerodrom! WOW
Avion sletio, a pilota uhvatili kroz prozor kako tipka nesto na telefonu i time ugrozio sigurnost ljudi i opreme... KLIX ti daje vise...
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
mrcina :D
sto li ovaj cesto slijece kod nas.. sta li boze donosi... dobro ili lose?
Da Turci ne isukaše svoje karine i ne po yebaše srpkinje nakon kosovskog boja, danas bi srbija imala manje stanovnika nego crna gora crnogoraca. Klanjajte se srbi Turcima, svojim pravim praočevima, jer su vam se pramame rado poturale pod tursku belegiju.
A spiridon, gdje ti ucis istoriju? Opce poznato da su Turci gradove gradili i tu svoju vojsku imali. Pa svaki grad u Srbiji je bio pun Srpskih muslimana i Turske vojske. Znamo kako je zavrsilo s njima kad su orthodoksi dosli na vlast.
Neka Amir Zukić pokrene zaštitu vitalnog nacionalnog interesa zbog ovog aviona.
Pusti avione, kad ce voz za Banjaluku ?
Odveze antonov ***zite iz STRANIH banaka
To je taj čuveni poturičko-hanĐarski mentalitet, pridruži se okupatoru i uživaj.
koji poturicki je l smrdaljski? vi nema kome niste zene pridruzivali samo se nadam da je Oriflame napravio neke bolje kreme od krema Majkla Dzeksona da malo izbijelite put - vazda se zajbem kad vidim vase na tvu misleci da su neka azijatskoanadolska ili africka rasa....
Pa srpčiću i vi bi se uhvatili u kolo sa Rusija samo što se Rusima na čisto *ebe za vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo jedan očiti primjer fašizma !!! Strane trupe ulaze i izlaze iz zemlje kao hoće !!!
Ma ja, tebi su se trebali najaviti... :)
haha, što ga spusti @Katcha_Vendy svaka čast :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)