Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bilo sramotno da na vlasti danas nisu oni ciji su preci bili upravo ono kojima tadasnja drzava nije trebala da bude drzava svih gradjana. Ovo je isto kao kad bi mi sami unistavali grobove svojih roditelja.
Treba početi naplačivati ulaz
O cem ovi pricaju? U Mostaru su redom ulice: Viteza Rafaela Bobana, Kardinala Stepinca, Mile Budaka, Jure Francetića, Dinka Šakića, Andrije Artukovića itd
Nemože se više tako: Fašizam se probudio i hara...rade šta hoće i kako hoće...dokle viditi ćemo??? Tužio ili ne,opravke česte,al" bez koristi...SF/SN
Kako to. Drug Tito je bio najveći Hrvat na prostoru bivše Jugoslavije i sad ovo
Zar ima još živih nor-ovaca?
Ukupno je u svijetu na životu preostalo oko 75000 boraca iz 2. svjetskog rata, od toga u BiH 200000.
ja ne razumijem ništa .zašto se sve ne preda Hrvatima i neka rade kako hoće .i tako rade samo po svome a Bošnjaci samo šute .nigdje nema bosanske zastave a njihovo na svakom ćošku.oni zastavama Bošnjaci ušima.Žale se i bez ikakva razloga.predajte sve onda se vi žalite.Ne uđite se boriti za svoju državu.samo sjedite i kuckate po telefonima.u Mostaru imena ulica da ti se želudac okrene.za svaku sitnicu se treba žalit.to je sve BiH.
"antifasizam" je danas profesionalno zanimanje i izvor prihoda za neradnike koji se nakon par casica "sjecaju partizanskih dana" (samo mi nije jasno na kakvim su drogama - kada im ni ocevi nisu bili jos rodjeni?????)
Ako se sam nazoveš antifašistom, to još uvijek ne znači da zaista jesi antifašist. Niti da su oni koji ti proturječe fašisti, premda je takva semantička akrobacija, u stvari, pravi razlog upotrebe ove izlizane ispraznice. Tko zaista leži na tom brijegu, čije je to zemljište, kako to da se relikti ideologije koja je zatvarala "oca nacije" koriste u dnevnopolitičke svrhe, te su sad baš Bošnjaci baštinici (koje li ironije) NOB-a!
Pa da odes do tog partizanskog i procitas imena na spomenicima vidio bi koliko je bosnjackih imena na njima
Jos uvijek mi je Titina slika na zidu, plava kapa i crvena marama u ormaru a antifasizam u venama... Koliko god se vi trudili da nas nacifikujete trud vam je uzalud nas ce uvijek biti vise... Smrt fasizmu sloboda narodu!
Kakav gradonačelnik? Da u sebi ima i promil antifašizma, ne bi se tako ponašao. Ali nema. On je uvijen u ustašluk, UZP-ovski HDZ i od njega se ne može očekivati ništa normalno. Treba podnijeti tužbu protiv vlasti i lično gradonačelnika Mostara. SRAV VAS I STID BILO! Ali na žalost, ni časti, ni poštenja, ni kulture, a pogotovo obraza ni gradonačelnik ni njegova bulumenta nemaju. SF/SN
"Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga"- o ode sve u zaborav. Danas smo tu gdje su sluge okupatora na vlasti i šta očekivati. Svi uče djecu onako kako im to odgovara, da bi istim vladali. Što gluplji to bolje za ove na vlasti.
A nemojte ovo raditi ljudiii ,ovo je nasa historija ,pa jel vas sramota ???? E TITO sto nisi vjecan
treba im ono mjesto za izgradnju kuće strave i užasa.još uvijek ih Tito hrani i trguju sa titinim.oni sami znaju samo upropastiti i napravit ruglo.kao npr.kružni tok u sred grada Mostara.Sve će to doći na naplatu jednog lepog dana.sve ulazi u knjige.
Partizani juris i osvojite to vojnički. Od koga vi ocekujete da vam pomogne i da zastiti partizansko groblje. Pa oni su porazeni 45 je li vam jasno to
Treba im mjesta za jos crkvi i dzamija
Aj ne rise. Gdje je napravljena džamija na groblju? Plac za džamiju je uvijek vakuf. Neko pokloni zemlju ili više njih se udruži da je kupi i uvakufi jerbtaj plac kao i džamija moraju biti opšte dobro. Ne može biti ni vlasništvo onoga ko je napravio. Kada sagradi onda je uvakufljuje i poklanja zajednici.
@,gooUser1652595321 Ti si FASISTA MALOG BOOKIRA, zasto se javljas, kada ZNAS da ce se i tvoja imovina obici, kada kucne cas👌😎💪