Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ovaj FAKIN jos nije u zatvoru??????!!!!!!!!!!!
zato što nije kriv
"zato što nije kriv"... ako "nije kriv" zasto BJEZI od organa gonjenja u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovako prolazi onaj ko pokuša da "otcjepi" dio mahale za sebe od države. Lekcija svima koji udaraju na BiH - doživotno progonstvo tamo gdje je od vas važniji i smetljar, prosjek i beskučnik.
kmeeeeeeeee
Jesi se to usr..o pa kmečiš ko beba????
Pa da je čovjek živio negdje u Tunisu, možda bi i prihvatio ovako vješto manipulisanje činjenicama. Eto on ne bi imao pošteno suđenje, njega su teretili u "prelaznom stanju" itd. Sve laž do laži, fino uvijena u celofan da se ne vidi šta je u stvari. Misli Jelavić da neko pamti od amnezije u Bosni i da se ne sjeća njegovih mahinacija dok je bio federalni ministar odbrane, dok su iz Hrvatske dolazile pare za "H" komponentu u federalnoj vojsci pa su havajci imali 2 plate. jednu iz Hrvatske, drugu iz federalne kase - a sa tim parama je manipulisao gosn Jelavić. Te pare su bile zaštekane u hercegovačkoj banci. Iz te banke je gosn Jelavić dijelio šakom i kapom svojim poslušnicima. Da i ne pominjem "samoupravu", kad su faktički proglasili treći entitet, kad su kasarne u kojima je bio smješten HVO i njihovi komandanti odbili dalje izvršavati naređenja legalnog ministarstva odbrane.... Zaslužio si ti Jelaviću da omastiš konopac a ne 10 godina, malo je to tebi.
ne vracaj se ako za boga znas
" ja se nisam odrekao predaka i dalje sam hrvat a samo smo prešli na islam" žiKu Stipe malo vraga ,ćuj Bosanski :) http://i.imgur.com/2061ca0.jpg
Halal ti vjera kad ovo nadje... Stipe je to jako marljivi :D
Kako svi političari kad im se treba suditi tvrde da su nevini, da su meta itd itd. Nevini ste ko i mame al u drugom smislu.
drus šta ti znači to rvat zašto se ismijavaš svojim precima
nedaj se Ante...nedaj da te Izetbegovici i raja razapnu...ko ih jebe !
razpani se sam :-)
Pedokatolik bi nazad u BiH, e pa može ali samo u ćuzu...
Nesto svi bjeze iz Bosne ... A jos teze se vracaju ako nisu napunili dzepove parama I obezbjedili se do kraja zivota!
jelavicu gdje si ti stao nastavice drugi hrvati a to sto se opljackali hrvatski narod treba da ti se sudi hrvati moraju da imaju sva prava kao najstariji i konstituivni narod u smrdljivoj bih koju je andric reako da je prokleta avlija ali jedino dijalog ili razlaz a kako sad stvari stoje s laganjem i cinizmom slijedi razala samo je pitanje vremena ljudi nece i ne zele da se dogovore a sve moze da se rijesi za jedan tjedan nece lopovi je moraju da odgovaraju a sta je ko to vise nikoga ne interesuje nego dok se narod ne spametuje a to mi se ne cini tako nema zivota
...prodaću ti . jeftino, 5 feninga...moreš je slobodno koristit kasnije, free of charge :)
...jarane, založio te čović ko bekana...a ti pomislio da si posto "faktor"...e, zastavniče, zastavniče...
možeš se ti pojaviti i to još što je najgore na velika vrata, ova država je raj za lopove, uhljupe, bandu, nebi me čudilo da se vratiš i ponovo budeš osnivač neke stranke, direktor neke tvornice, ministar ili šta poželiš i to još bakir i lagumdžja da te poguraju, sve ista bagra sami uhljupi i licemjeri
dodji, dodji, necemo ti nista :)
Nista ovde nije kriv Ante ovde je kriva Hrvaska i njen desni sektor,tu je bilo ispitivanje MZ dali ce dopustit to ili ne.Jos traje politika desnog sektora Hr za veliku Hr a ante je pokusni kunic u ovoj prici da nije tako hercegovci bi se okrenuli Bosni i nebi sa genocidasima radili na razbijanju Bosne od 93 do danas..
ma jok
Ma.. nekako je stao strancima na žulj i sklonili su ga u stranu.. Da su ga htjeli u zatvoru, u zatvoru bi i bio.. ..ali ja ne mogu da prežalim što skloniše Nikolu Grabovca... stvarno sam imala osjećaj da taj čovjek ima viziju kako dalje.. i cap, ukidoše ga u sekundi..
Ja prije rata kad god nisam imao prenoćište, gdje god dođe, ja ti pravac u džamiju i crkvu i tamo prespavam.U džamiji ako me neko nešto pita, kažem da sam mehmed, a u crkvi sam marko ili ilija,nekad i stefan.