Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvaznije je da mladi izadju. Mladi su izbacili SDA iz Sarajeva da se vise nikad nece vratiti
Ma drug džaba mladi, kad ima penzinera i lažnih patriota milion. Omladina može nešto postići, ali teško gledajući širu sliku.
Mladi su otisli vani...Vrlo malo ih je tu..Ne znam kako je kod vas ali moj grad je sablasno prazan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izađite na izbore. Neću vam govoriti za koga, ali molim vas da ne nasjedate na predizborni populizam. Ako smatrate da nemate za koga glasati, pozivam vas da izađete i glasate za nekoga ko dosad nije bio u vlasti.
Promjena vlasti je suština demokratije! Dakle, glasam za promjenu. Nažalost, mnogi koji su uhljebljeni se boje promjene jer to znači da bi mogli ostati bez posla. Iako su svjedoci sistematske korupcije koja uništava ovu zemlju i dalje će glasati za one koji pljačkaju svoj narod i zemlju koju navodno vole. Takvi su mi najodvratniji.
jedini Bakir nece izdati . To je sad pokazao na pregovorima za izborni zakon . Nije dao Čoviću da ga slomi. Da je umjesto njega bio Konakovic ili Radončić Sad bi Čović pio Šampanjac.
Glasali ne glasali ovi lopovi na vlasti ce pokrasti izbore kao i uvijek, da je narod pametan ne bi niko glasao dok ne bude elektronsko glasanje
Izaći na izbore(glasanje) je, kažu, građanska dužnost! Samo, imam jedan problem! za koga glasati????
ajd momci, svi za Kakira i u bunker 😂😂😂
za Komšića neću, SDA i NIP takođe neću za nacionaliste i komuniste neću za starije od 60 godina neću za onoga ko je bio u vlasti zadnjih min 8 godina neću ni za one što su prešli iz jedne stranke u drugu, misleći da smo sve zaboravili pa onda nemoram ni izać na izbore :(
http://eizbori.izbori.ba
Nadam se da će se pojaviti neki iole normalni likovi, a ne ove vucibatine, štetočine, nacionalisti i sve najgore što čovjek može biti.
Svi koji ne glasaju ove godine, neka im se političari napiju krvi i neka im Fadil Novalić, Željka Cvijanović, Dodik, Ćović i Izetbegović budu poglavice njihovog plemena retardiranog. Papir i olovka mogu čuda da naprave, do nas je.. običnih smrtnika. Biće tu krađe glasova, biće tu raznih manipulacija, ali ako izadje 80% - 90% glasača, nemoguće je to kontrolisati.
KO NE IZADJE NA IZBORE, SLAZE SE S REZULTATIMA IZBORA, IZADJI I BUDI DIO PROMJENE, PRILIKA NA DRZAVNOM NIVU TI SE DAJE 4 GODINE, A VJERUJTE MI DA SU DUGE KAD JE VLAST LOSA!!!
I da svi izađu na izbore, znamo da će opet zeleni uzeti, kao i ostale dvije nacionalističke stranke. Moj glas ide za SBIH, ali sumnjam da će biti kakve koristi.
Nisam mislio, ali moram glasovati za Komšića 😎
Racunajte na nas....
Ni za koga, to su sve kriminogene strukture i svi su oni fino uhljebili članove svojih porodica i šire, kupovina radnih mjesta cvjeta, uzimaju svi na tenderima i ja treba za nekog da glasam???? Ne, hvala.
Zasto glasati kad je visoki predstavnik glavni baja ovdje?
Samo cu ponistiti glasacki listic.