Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silni strucnjaci samo se bave analizama, a niko od njih nije nista posteno uradio u svom zivotu !
Kad su stranice zvanicnih institucija http, a ne https onda vise ne treba dalje nista pricati.
Stranice institucija ogledalo institucija, nema dalje, tačka
eheheh...sve su to neki uhljebi kojima je krajnji domet trolati po portalima po str.naputcima...
yebiga,..nejma sadake obnovila bi poturcena stoka svasta nesta,..al da drugi plate i odrade
pravo u centarrr
ee koji si ti glupan.. i ti ko nešto pametan pa komentiraš..
Ne treba ti strucnjak u ovo vrijeme informatike da ti kaze to!
budzetlijama je samo bitno da znaju igrati solitaire
Vjerovatno je da ima opravdanih zamjerki, ali ovaj tekst je obična kampanja IT kuća koje se bave izradom i PRODAJOM WEB stranica.
pogledaj stranicu osa/oba sve ce ti se samo reci
Sve te zaostale institucije imaju zaostalu upravu koja je zaposlila lijene i takođe propale "IT stručnjake" koji , kao uostalom i ostali uposleni na budžetu, nikome nisu odgovorni. Jajoš nikada nisam čou da je neko na budžetu otpušten (zbog nerada ili nečeg drugog).
Oficijelne web stranice drzavnih institucija sluze iskljucivo za dekoraciju. Posaljite e mail ministrima i dobit ce te odgovor nikad . Isto vrijedi i za pio/mio . Opstine su malo odgovornije po ovom pitanju ,zavisi kome posaljete mail. U glavnom ignorisat ce vas u 99% slucajeva . Tolko iz mog licnog iskustva.
sto se.mene.tice neka ukinu web stranice i institucije...pisaj hi
Stranice su ispred njih 50 godina.
nije valjda da je i to tako lose :)
U ministarstvu ukupno 681 zaposlenih, i kažu nema ko da uredi stranicu. Sve uhljebi i stranački podobnici koji se samo pojave pred izbore, dobro se iskeze na plakatima.
Meni su internet stranice dobre. Ako mi stvarno nesto treba, onda mi je dovoljno da pise broj tel, ima da i ja natjeram te uhljebe da malo rade
Isto k'o i drzava.