Komentari (475)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bome vi ste krivi, zaustavili ste AR BiH pred banjalukom kojoj je trebao samo JEDAN MJESEC da u potpunosti oslobodi zemlju i zasigurno da ovih problema ne bi bilo!
da nije NATO prije toga izbombardirao sve kapacitete VRS u operaciji Namjerna Sila, ne bi ARBIH ni centimetra maknula
eli duduk kad dodje Trump sve ce biti bolje, cak je poslao i onog tranvestita i zenu svoju sa njim na inauguraciju da se slikaju "kod" bijele kuce (tacnije nekih 6 KM od iste dokle su ih pustile sigurnosne sluzbe)... Nesto ne ide po planu... Inace je i on mislio otici al je na crnoj listi zajedno Sa Al Bagdadijem i drugim teroristima...
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
DAVNO RECENO DA OVAJ MILOKRAD NE KOCI BIH BI VEC BILA U NATO I EU
Mislis da bi Covic volio u uniju, a i Bake je jako upitan?!
@coksa1 MMF iz USA mu daje pare i dalje, a pred izbore ga pravi “patriotom”.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mogli bi srpski teroristi u genocidnoj osjetiti opet malo USA demokratije kroz tomahavke.....a rusi ce opet kao i '99 gledati to sve preko tv-a uz kokice i pivo.
Tako je Ameriko Bake je americki igrac to je i dodo priznao,ovaj izvjestaj zapamtite dobro vrijedi vise nego hiljadu ruskih migova
Cujem kako Dodo place, tamo negdje iza zida. Zasto place, sta li mu je ko li njemu nerve kida? Dodi se po noci pricinjava zvuk helikoptera i SEAL-ovi u avliji koji dolaze po njega ko po Bin Ladena. To u trenutcima kad mu se ne cini da su u autima i po ulici oko njega pripadnici SIPA-e koji samo cekaju da se civili razidju pa da ga cope - ko sto su i Slobu prvo uhapsili lokalci pa ga onda isporucili Amerima.
al su bili skromni sto se tice BIH.. ovo gore navedeno je bukvalno sve sto pise u tekstu..
Sad UZP postadose heroji.....ooo glupa primitivna SDAovco!
Dodikov keiminal je tezak par desetina miliona eura i njegov novac je sakriven u offsore oazama.
Vi ste stvorili taj kancerogeni genocidni tor. Sad ga sjebite kako znate.
Da li ste nam ista novo rekli?!
Svi pisu neke izvjestaje i pametovanja a niko da konkretne mjere i poteze povuce!
Doddie, mjenjaj pakne!
Ameri skontaju stvarno stanje stvari ali o tome ne kazu bas puno toga
Ima Dodik pomagače i družinu u FBiH,jedni drugima namještaju loptu za golove, odgovara njima ovaj status beznađa.
Nemamo mi paravojnih formacija ma joooook mi ne zelimo da terorisemo civile to ste vi pogresno razumjeli .... haahhhaahahhha nece vlah u rov vlah samo da pljacka, siluje i terorise civile.
Zamolio bih ove da manje galame i drece, mogu nam probuditi INZKA lik spava zimskim snom mede, ako ga neko probudi moze biti ljut i zabrinut ....
Sponzorirani članak