Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek bili i ostali
kod nemuslimana se tolerancija mjeri time koliko se pridrzavamo vjere. Da je nasih zena 80% pokriveno onda bi mi vec njima miirisali na ekstremiste.Ovako pijemo,psujemo,***o sta stignemo i zato smo tolerantni.Bukvalno je ovako.
@badr Često se ne slažem sa tvojim komentarima, ali za ovaj moram reći da mi se apsolutno sviđa. Nisam niti mogu biti mjerilo stvari, ali sudeći po ovom komentaru, ipak imamo nešto zajedničko, a to bi terbalo da nas spaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zasto ovaj smijesni americki institut ne istrazuje koliko su krscani tolerantni. Nisu muslimani poubijali na stotine miliona ljudi nego krscani, pocevski od krstaskih ratova do danas. Svako malo pojavi se nekakva istrazivanja o muslimanima, a muslimani su najvece zrtve terorista krscana. A smijesni su i mediji sto prenose ovo njihovo smece. A so se tice bosanskih muslimana, ne trebaju nama njihova istrazivanja da nam pokazu koliko smo tolerantni, jer mi to sami najbolje znamo.
de pročitaj smrt smail age čengića by mažuranić
tena.@ Bravo, uzela si mi rijec iz usta.. za 9/11 muslimani su dobili 24/7.. tj. ubijaju ih 24 sata 7 dana u sedmici..
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/die-welt-gavrilo-princip-je-prapredak-bin-ladena
Bravo Njemci... da hoce jos neko i Busha juniora uporediti sa Ladenom...
kad vam neko samo malo podiđe, kako mu se ulizuje te pa to nije normalno...odmah vam riže iz ušiju počnu cvast..e jeste lako vas kupit, nema šta...
"Zato ih sjebimo i izbrišimo sa lica zemlje da ostanu samo ovakvi kao mi." To je ostatak izjave.
Ne da ste medju najtoleratnijima, vec ste najtoleratniji muslimani na svetu. Sve pohvale sa moje strane. Po mom misljenju to je zbog toga sto se u sustini Srbi i nosite u sebi unu srpsku blagu narav, normalnost i umerenost.
hahahaha, pa gdje ti zivis bola' Srbi su govno od naroda, oni su Turci i Turci su govno od naroda, Srbi zele da naprave veliku srbiju preko slavenskih zemalja bas kao i turci nekada. Vi vise niste slaveni, izdali ste nas
evo procitah clanak na kojem jasno pise da je istazivanje radjeno sa muslimanima bliskog istoka i juzne azije,u clanku se nigde ne spominje evropa,BIH a autor clanka vjerovatno smatra spominjanje turske u ovom istrazivanju kao spominjanje BiH.evo clanak pa se uvjerite sami kako je lose ovo sund novinarstvo http://www.pewglobal.org/2013/09/10/muslim-publics-share-concerns-about-extremist-groups/
"Studija Instituta Pew pokazala je, također, da muslimani u BiH ne opravdavaju samoubilačke napade u ime islama. Samo njih tri posto smatra kako su somoubilački napadi u ime islama opravdani." Pa ko su ovi 3%, oni nemaju pojma o islamu, prvo zabranjeno je se ubiti, drugo u Svetoj knjizi se kaže ko ubije jednu nevinu osobu kao da je pobio cijeli svijet. Tolerantniji smo od zapadnjaka 100%, prvo oni nisu mogli podnijeti crnce, ne mogu ni danas al' eto, pa onda sad ne mogu muslimane..., bolje nek' tamo vrše ta istraživanja.
Ne smije se imati tolerancije prema srbima to je smrtni grijeh
Kao prvo, ovo istraživanje je provedeno i njegovi rezultati objavljeni prije haman pa godinu dana. Ponavljate se. Kao drugo, zar iko vše ivjeruje ikakvom institutu ili ustanovi s prefiksom "američki" koja istražuje ili ocjenjuje drugačije od sebe, u njene motive i krajnje ciljeve? Kao treće, zapitajte se šta u stvari znači "najtolerantniji" u ovom slučaju. S tom riječju nam samo podilaze.
NAŽALOST I PREVIŠE ! KADA MOGU DA IZDRŽE NA LEĐIMA OVE DOMAĆE KRVOPIJE, LAŽOVE I LOPOVE. A, O OVIMA IZ FEDERACIJE SE NI " PJESMOM" NIJE U STANJU OPJEVATI.
neće vas niko ništa više poštivati kada redate džamije kao da vas vide kao vjernike ...gradite fabrike i bolju budućnost djeci koju rađate neće vam živjeti u tim džamijama nego na ulici ako tako nastavite ,pa ako imalo o njima brinete onda se zauzmite za nešto i tražite novac iz tih Emirata i Turske da vam otvore pogone u industriji i poljoprivredi pa da malo odmorite s tim molitvama jer će vam se i pomoći samo ako budete radili a ne ležali i klećali pred Bogom...On je velik i strpljiv i darežljiv ali ne pred hipokratima i bogaljima kakvim se predstavljate...malo mrdnite i poštujte tu instituciju koju posjećujete svakog petka od 12-12.50...znate djeca će vam porasti i jednom kada vide da nema posla i para i hljeba oni će te džamije pretvoriti u fabriku olovaka jer sada samo na to i liće...uz svo prethodno poštovanje prema svim muslimanima svijeta ali ipak opametite se malo neće vam škoditi...
to i jest najveći problem svih muslimana...po cijelom svijetu govore da smo najbogatiji ali i najluđi ...to se opravdava činjenicom da smo nesložni i brz vizije u budućnosti nego eto šta Allah da i kako On odredi...Allah će ti pomoći ako ti sebi i drugima pomogneš,što znači stoko jedna voli svog bližnjeg i poštuj ga nemoj gledati da mu uzmeš hljeb iz usta nego daj mu još ...i vratiće ti se ali duplo...toj toleranciji se mora stati u kraj ali samo između muslimana što znači da se svim unutrašnjim neprijateljima mora dati do znanja da će opstati samo ako budu složni i brižni međusobno,nakon što se to obezbjedi onda govorite da ste tolerantni i više će vas i poštivati ostatak svijeta...kad već gledate jhebenog S. veličanstvenog onda i naučite nešto...vidjećete da se iskorištavaju i uništavaju oni koji su međusobno posvađani i zavađeni...naučite barem nešto iz historije
hahahah ... hoće da kaže da to u stvari i nisu Muslimani... nego licemjeri koji vole alkohol, kocku, drogu i pičiće ... a i rado idu na Bajram namaz ! :D Joj provale .... Bruka !
islam je uvijek i bila najtolerantnija vjera... samo sto dosta mediji uticu na to kako drugi vide islam i muslimane... salju iskrivljenu (losu) sliku svijetu o tome...
na to kao moramo biti ponosni?? a koji li su najtolerantniji krscani? zivo me interesuje da im cestitam.
pa ako su u bosni najtorenantniji muslimani onda tu zive i najtolerantniji hriscani.......jedni bez drugih nemogu...zar ne :)
ja, drug, sjeti se '92. niko mi ne smeta i za svakog postovanja imam ali ovakve studije nas ustvari sve vise udaljavaju od islama i mi hitimo da se prsimo kao proevropski. cisto ulizivanje i gubljenje identiteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)