Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO nas moli da budemo članovi,a EU bi najradije da ne budemo. Otkud tolika briga za našu sigurnost ako im nije stalo do ekonomskog prosperiteta zemlje?
Ne mozes ti pomoci koliko nasi politicari mogu odmoci
kako klix uvijek nađe neke bivše, penzionisane i nebitne face u današnjem svijetu.
Ex generale pomozi Švajcarsku, Austriju, Švedsku, Finsku, Ukrajinu i Japan da postanu članice...
@GCMx64 Aa da, one neće. Lako vam je po sirotinji piš... i maglu prodavati ! 😡
bosanci su najmirniji kad ratuju u stranim vojskama. sto za tursku, sto za austrougarsku. kad formiraju svoje vojske pocne medjusobni rat. pa onda ocekuju da ih stranci smire.
"viši savjetnik u nekoliko međunarodnih kompanija i vlada te se bavi poslovima međunarodnog savjetovanja, poslovnim razvojem i infrastrukturnim projektima." - Ovaj ruši sisteme i demokratijew i vladavine
Idemo u NATO radi naše djece ,ova korupcija i neizvijesnost i ne pomicanje s mjesta vraća nas u kameno doba.
daj nas vise primite dase zaedno borimo sa NATOM na chelu protiv ovi poludeli zemlotresa
Koja šuplja priča, majko moja...
Dokazano je da ni jedna drzava kojoj su Ameri pomagali nema napretka. Svugdje je standard drasticno ofalio a vecina drzava je razvaljena uglavnom unutrasnjim sukobima a kada bi u tim sukobima legalna vlast nadjacala onda bi Ameri pogurali gubitnike oruzjem zracnim napadima.po civilnim objektima. Ameri su prijatelji samo likovima poput Haradinaja, Mile Djukanovica koji su ogrezli u zlocinu ili kriminalu.
Sto bi SAD ovoliko ulagala u BiH bez nekog razloga. Mi njima nismo dragi nego ulažu sa svrhom.
Amerikanci i Rusi uvijek ratuju preko manjih državica. Ne ulaze u direktne konflikte. Naprimjer Saudijska Arabija ( Amerika ) i Iran ( Rusija ). Amerika igra preko BiH a Rusija preko Srbije.
@SarajevskiRoki To je samo djelimično istina. Ovdje se Srbija i Srbi pokušavaju predstaviti kao neki Ruski igrači, mrzitelji Amerike i svega što dolazi sa zapada. To uopšte nije istina. SAD i SRB bi preko noći mogli postati najbolji partneri, samo da SAD prestane sa podrškom Kosovu i prestanu sa miješanjem u unutrašnju i spoljašnju politiku zemlje !
...jest da se NATO pita...ko se pita? BaJa se pita...
Sto se tice pomoci dodu krmka smaknite i to je to..pozu
živi bili sjašite sa nas. narod nema pitke vode - a ne da razmišlja o nato integracijama
Dragi generale,da ste im nakon bombardiranja dijelili žvake i čokoladice kao što ste to učinili u njemačkoj, a koju ste tada do temelja izbombardovali,za razliku od par bombi koje ste bacili na RS,vjerujte danas bi u školama svirali američku himnu i vijorile bi se američke zastave.