Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi uništiše Evropu. Kad je Švabo dočeko da se hladnom vodom tušira I loži ugalj, možeš mislit gdje će Bosnu vratit? U kameno doba.
Murphy baa nismo mi vise naivni ko ukrajinci. Prosli smo kroz sve vase fore. Vama je interes ovdje vjeciti sukob.
Što više raste % muslimana u EU, više ih mještani mrze, a i ovi njih zbog želje za širenjem uticaja Islama, i to će dovesti do kritične tačke. Prvi put u istoriji Zapad će se kod kuće sukobiti sa muslimanima, što je za pravoslavce idelan scenario. A Bošnjaci svom silom podržavaju Zapad i ostaće "na ledini", već sad se vidi senka toga.
U istu ravan stavljati financiranje izbora i izborni zakon je smjesno
Koliko ja vama stalo do Bosne i Hercegovine vidi se iz priloženog, skoro tri decenije ne mrdamo naprijed zbog vaših reformi i eksperimenata, dok podržavate etnonacionaliste i njihove uske krugove za vlastite interese, palite nove vatre na Balkanu, podržavate otvoreni fašizam, segregaciju, i ostatke fašističke ideologije a niste u stanju ni da uhvatite lopove u vlastitoj zgradi...
Ostaviti nas i vi i Rusi na miru bilo bi najbolje za sve a vi imate prirodnu granicu na Aljasci dosta vam je bliže pa se to nadmudrujte....
Je. o je nas onaj s kovaca za sva vremena, sin nastavio a visoki ce nas zavrsit.
a ni u rukama rvatskih fas..ista
Vjerovacemo vam kad ukinete rš i jednog predsjednika postavite. Do tad, jbo vam ja mtr i vasoj pomoci.
Stavili nam ludacku kosulju,pustili agresore da odlucuju i vezu Bosnjacima ruke i onda politicari ovo politicari ono.Imaju li ti politicari imena ma.ku vam oportinisticku cinicnu lazljivu islamofpbnu......
Kad su mogli cigani u eu i hrvaska i rumunija sva ona ciganija zasto nemoze bih u eu
drugim rijecima dajte Hrvatima njihov dio ako zelite da niski predstavnik ne krene sa bonskim ovlastima sto ce opet obezbjediti da muslimani vecinski narod budu gradjani drugog reda, e pa poserem vam se na tu demokratiju onda nista od mira, mi se braniti moramo.
Ovdje sve puno botova sa svih strana. Po njima najbolje da HR i SRB ovdje vode glavnu rijec. jedna poruka za prijatelje Bosne. Jednostavno posten svijet u Bosni nece prihvatiti segregaciju. Nikad bila niti ce biti. Niste se jos izjasnili na glasine da priznajete rezultate etnickog ciscenja i genocida u Bosni. Da cujemo od vas jasno i glasno zbog nase buducnosti!
upravu si vjeruj, svi sa strane nebi me cudilo i da su placeni da prave vjestacku atmosferu
E. Suljagić odgovorio Hilu: "Nećemo vas ostaviti Rusiji, koja do vas ne može ni dobaciti, ali ćemo se zato pobrinuti da vas Hrvatska, koja je držala koncentracione logore u vašoj zemlji pune vaših sunarodnika, kolonizira i zauvijek drži u bantustanu rezervisanom za muslimane".
Villi@ Stranci, naprotiv, vole tipove poput Dodika i Čovića - Oni jedva skrivaju svoju odbojnost prema državi sa većinskim muslimanima i njima su naprosto najpoželjniji poturači klipova u razvoj BiH persone poput rečenih Dodika i Čovića. Sve "reforme" koje su do sada poduzimali imale su za cilj jačanje separatista i slabljenje centralnih vlasti. I ovaj odijum prema Bošnjacima nije od jučer, to traje već 500 g.
Bice isto kao sada. Srbija je Rusija, mi cemo ratovati protiv Srborusa, Amerika ce preko nas i oruzja ratovati protiv Rusa i ovdje
Sto imam neki osje aj da ce u Bosni pripucat i za 3.Svj.rat