Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potkovat će i njega u Sarajevu. Dok se okrene oko sebe neće skontat šta ga snašlo.
Fahro i Bakir na aparatima
@Johnwick3 nakon gostovanja kod senada fahro će pojesti svoju džigericu. ili neće, svakako je pričao jedno radio drugo već godinama...opet će reći...šalio se ja malo. dobar je konaković.treba helikopter
Bravo za taj ured ljudi rade dobru stvar Ameri nisu levati
Ovo je veliki iskorak svaka čast, znaju Ameri prepoznati Sada kada krenu po najvećim javnim poduzećima u Kantonu uz podršku Amerike KUKALA IM MAJKA
Da se kladimo da ce helikopter od precijenjenih 27M KM biti americke proizvodnje?
I Amerikancima i OHR-u i Visokom predstavniku u BiH može sve biti jasno, samo ako pročitaju Memorandume 1 i2 Srpske akademije nauka i umjetnosti iz kojih mogu razumjeti i sve Balkanske smicalice.
Ne treba nama nikakav savjetnik, nego bataljon marinaca da pomlate i pohapse bagru!
Amerika, majka korupcionaštva u svijetu. Eto, oni će BiH spasiti korupcije.
Erduan Kafedžić jedan je od nas! Bravo Erduane čestitam!
BRAVO !!! Nek Fahro obara vladu ako je mangup.
Usko ocekujemo da Fahro naredi svojima iz SBB-a da pod hitno izadju iz sestorke u KS, a Željko čeka naredbu od Bakira.
@oblutak123 ako to uradi onda je baš mangup. ići direktno protiv volje amera, i izofirati ih tako. baš bi bilo mangupski.
Da je ista radio ovaj kafedžić ne bi nam slali nikakve savjetnike, ali sta ces poslusnik!
ne treba nama savjetnika nego muda i postenja
Postat ce i on koruptivan
Eeeeee amer ce biti najkorumpiraniji...Mozda oni hoce taj kriminal da preuzmu.Ko se jos danas bori protiv novca?
TRESĆE se gora, a rodiće se MIŠ !!! Tako je završila i REFORMA PRAVOSUĐA !!! Pa EU i SAD sa Visokim predtavnikom su u BiH 25 godina !!! A BiH je danas po ostvarenim REZULTATIMA u RANGU najnerazvijenih ZEMALJA AFRIKE !!!
@ponta60 I Amerikancima i OHR-u i Visokom predstavniku u BiH može sve biti jasno, samo ako pročitaju Memorandume 1 i 2 , Srpske akademije nauka i umjetnosti, iz kojih mogu razumjeti i sve Balkanske smicalice.