Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li bi otišla u Auschwitz, odala počast žrtvama Holokausta, i onda iz logora otišla da se rukuješ sa političarem koji negira da se holokaust desio, koji smatra da su nacisti heroji koji su branili Nijemce? Da li bi njemu sugerisala da treba raditi na pomirenju? Naravno da ne bi, to bi bilo neprihvatljivo i nezamislivo, ali za Bosance postoje drugačiji kriteriji. Dođete u Bosnu da nam objasnite da su nas žrtve i zločinci dvije zaraćene strane koje se trebaju međusobno pomiriti.
Protokol je promijenjiva stvar, i potvrđuje ga sama ambasadorica. Kažem ti, da je negirao Holokaust ne bi se srela sa njim, ali genocid u Srebrenici im nije dovoljno bitan zločin da nekog zaobiđu zbog njegovog negiranja.
25 godina beskicmenjacke vladavine SDA doveli su do toga da Bosnjaci nemaju kicmu i da se saginju pred svakim. Suljagic nije cvjecka, daleko od toga, ali svaka mu cast na ovom potezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sa genocidaschem kahvu popit pa onda na mezarje njihovih zrtava otici???? Toliko o schwedskoj domovini brejwika
Treba saslusati i sijeliti sa nacistima, treba biti fer i dati i njima sansu da svoju stranu price ispricaju. Pa da vidimo kako neocon Evropa reaguje na isto ponasanje sa nase strane prema njihovim miljenicima.
Ici u posjetu žrtvama genocida i onda otići onom ko negira genocid . To je Strašno .
imam respekt prema Emiru ,ali ne vodi se tako politika, nikoga ne treba uslovljavati, kako god su bosnjaci jedna strana tako su i srbi druga, šveđani treća....
Jel se drogiras?
Bravo Emire. Pametnom dosta.
Bravo Emire.
Samo krv može da sapere ono što su uradile genocidne psine a vi podržajte zločince kakvih svijet nije vidio izuzev cionističkih okupatora u Palestini
Pa zar nije Ćamil Duraković svojevremeno bio u koaliciji sa tim istim Grujičićem?
Hvala ambasadorice što ste posjetili naše mezarje. Suljagicu nije to privatno
nju samo śoldi interesuju i imal đe kakve dźabane da se krka
Žena je došla radi žrtava a ne radi politckog debila.
Suljagić ambasadorici Švedske odobio posjetu mezarja, nije valjda da smo zaboravili ostale posjete
Smjeniti papka da nas ne bruka a svoje seljacke fore nek u selu iz kojeg je sljego prosipa
Spominje li da "izabrani zvaničnici" ne priznaju zakon i zvanične presude i da je sve čime se bavie provokacija i plan da se otjeraju nesrbi?
Mladenu Grujičiću negatoru genocida ideš u posjetu , takvi se obilaze u širokom luku.
Cijeli svijet treba okrenuti leđa primitivcima koji su počinili genocid, ili onima koji ga negiraju, ili onima koji po zločincima koji su počinili genocid nazivaju ulice i škole!