Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom su sadili lipu stari Nestorov, gos'n Čeda i jos jedan bio sam nov u tom stripu komšijin mali kog su pustili da gleda Stari nestorov, potpalivši korov, tad reče mi ti si mlad ti ćes dospeti za taj hlad Jednom sam voleo zbilja mislim na ljubav pravu, šasavu i silnu vozio hiljadu milja ko onaj ružni Francuz u prelepom filmu vukle me šine pod točak mašine al' ona me spasila sve je druge ugasila Hej, sve to dodje na svoje odavno pravila znam samo tuge se broje hej, opet tornjevi tuku na Svetog Luku jesen je kriva, uvek me rasturi siva Jednom je prošla kraj mene sa tipom kog sam znao tama da se javim skrila je pogled na vreme al' sasvim dovoljno za blues u mojoj glavi bezvezno zdravo i klimanje glavom i sve što već sleduje neka, lutko, u redu je Jednom su palili lišće sa one lipe dim je leteo do neba na kom su (nema ih više) stari Nestorov, gos'n Čeda i jos jedan Ko nije drvo razumeo prvo pa tek onda sadio taj nije ništa uradio i shvatiće kad-tad da ne zna šta je hlad.
I jednu bukvu, virtuelnu u klix komentare pobodite, nađubrite dobro, potklocajte kak'im balvančićem. Ođe samo prijateljstvo i ljubav vlada. Sve osvješteno, "ekološki". I za mir u svijeeeetu.
Mogli su otići na pošumljavanje goleti! :))) Tako bi uradili nešto korisno i vremenom bi smanjili klitišta.
koja smo bijeda rumuni nam sade drvo,pu puu
AKO PROTESTANTI ODU DO AMERIČKE AMBASADE PIŠI PROPALO,JER SMO DAVNIH DANA(1991-92) IŠLI NJOJ I DANAS ŽIVIMO TO...TREBAMO IĆI KA RUSKOJ AMBASADI KOJA JEDINA SHVATA OKOVE NAŠE DRŽAVE I KOJA NAM DAJE IZLAZE...PREMA TOME BRAĆO IDEMO KA RUSKOJ AMBASADI I TRAŽIĆEMO AMBASADORA DA NAM SAOPĆI ŠTA TREBAMO DA RADIMO I OBAVIMO OKO SUDBINE BIH I NJENOG PRIPAJANJA RUSIJI I EUROAZIJSKOM SAVEZU.......GOTOVO JE SA SUDBINOM EU I NATO-A ...MI SMO SA TIM ZAVRŠILI !!!!!!!
heheh nešto gore iznad tebe ti ne da mira :)
NE DA BRATE I NISAM JEDINI...A KAKO VIDIM IMA OVAKVIH KAO JA 1 MILION U BIH KOJI ČEKAJU SUBOTU.......!!!!!!! NEKA SE BOG SMILUJE MNOGIMA JER GRIJEŠE A NE ZNAJU !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima da se osusi...ovdje vise ni drvo ne moze narasti normalno....
trebalo bi i meni njivu uzorat, ako su voljni, ja se ne bih bunio...
jučer kosih, danas orah, sutra lješnjak! 😂
đavo mi ne da mira, moja dolly...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
je suis lipa