Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha ludila ma ne hebe nas niko ni 2%
Umjesto da se okrenete suradnji sa Hrvatskom, da se okrenete europskim vrijednostima, Bosnje krenule da radkaliziraju narod sa raznim selefijskim pokretima po selima, Hrvatima nametnuli Sejdu, sa Hrvatskom krenuli na krv i noz. Milo im postao najveci prijatelj, iako bio jedan od pasa rata……A Vucic ih sad hapsi ko kerove. Ali neka, sami ste krivi. Nek vas sad Srbija ponizava u sred Sarajeva, posebice ovog laznog hrvatskog predstavnika.
Bakir skida gace svima. Od Vucica, Dodika, do Covica…... Sa generalom Seferom Halilovicem ne bi mogli ovako da se sprdaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sprdaju se sa predsjednikom nasim kao i sa nasom drzavom. BEGLUK ste stvorili SDAOVCI gdje jedino mozete upravljat ovcama u toru.
Kakvo sprdanje.To je samo dokaz srpske nekulture i ne poštovanja.Ako ces pravo,nisu otisli ni Zeljko i Dzaferovic u Beograd sastanak nesvrstanih zbog hapšenja Vranja
ti sda materesinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad je stigao poziv, covjek se lijepo zapitao - a ko ste pa vi ?, koga vi zastupate ? u cije ime govorite ????? i, logicno stavio na - ignore
Propali BIA-in obavještajac… ni slagati ne zna kako treba
Protjerat ga iz BiH.
Kad samo vidis facu ovog pravoslavnog ublehasa sve ti je jasno da radi protiv drzave BiH..
Zato što je nelegitiman predstavnik Hrvata. Neće niko da se zamjera Ćoviću, Hrvatskoj i EU.
Da je ambasador pozvan po diplomatskim normama, morao bi se odazvati ili bi mogao biti protjeran iz BiH. Sigurno nije. Do nas je sve. TAMAN KAD MISLIMO DA SMO DOTAKLI DNO, MI POTONEMO JOŠ MALO. Prestanite nas sramotiti.
Komšiću baš si autoritet 🤣🤣🤣🤣 Mislim da za njega više neće ni ukučani glasati. Mene si dva puta prevario pa sam gledao za tebe, više nikad nećeš.
Zaostrava se,udarili su na crnu goru sad je na redu bih.stvara se srbski svet.nadam se da generali nisu sjedili skrstenih ruku ovih godina i da imaju plan za odbranu bih.
Zva njega Komso da se naroljaju rakije..
SEDO NIKO TE NE HEBE, I TI NEKI PRESJEDNIK, NEMOZES BITI NI GLAVA KUCE A KAMOLI DRZAVE?
Ovdje nije Komšic u pitanju vec predsjednik priznate i nezavisne drzave Bosne i Hercegovine. Uraditi isto kao i Kosovo, zatvoriti granice BiH za Srbijanske i Hrvatske politicare, pa da vidimo dalice nam nametati Plemensko uredzenje drzave i vracati nas u Srednji vijek. Nisu nas uspjeli razbiti i podijeliti 1992-95 ratom i oruzjem a sad pokusavaju politicki, i aBogda to im sigurno nece proci. Dalje im kuca od BiH sa takvim nepostenim namjerama i licomjernom politikom.
Ako niste postupili po pravilu, uradite to sada, pa da vidimo sta ce onda da kaze
Znaci ovi iz predsjednistva ne znaju protokol. Pa Komsicu, bio si i ambasador. Ako zaista niste uradili po protokolu, stvarno ste zestoki dlietanti i amateri, a ako jeste, hitno demantujte ovu vijest. Ne mozete se tako igrati drzave i derogirati istu.
Ma ukinuti svaki diplomatski odnos sa smrdijom, zatvorit granicu, i by dečki..
Samo lažu i petljaju.