Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dođe da ga za stub objesimo.
@dvojicuzadavio a šta je rekla baba po tom pitanju, da je u muje bolji kurrac jer nema kapuljaču, pita deda kako su mu unuci posebno za Slađu pita kako je i jel ista ko baba.
matertizadavio hocete reprizu iz ww2??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisi prijatelj bošnjačkom narodu!!!!! Ne želimo takve za prijatelja!
Čudnovato je kako svaki zatucani seljak U BiH misli da baš on može biti Ambasador, voditi diplomatiju i međunarodnu politiku. Uskraćivanje Ivancovu je glupo i kontraproduktivno. Memorijalni je otvoreno mjesto, ko god želi iskazati počast žrtvama, ne smije mu se braniti. Samo budale ne razumiju težinu emocije koju nosi posjeta Memorijalnom.
bosnjasko njet
trebali su ga pustiti sa vidi uzivo sta njegova drzava podrzava....
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Cosic, otac srbske nacije.
Naravno da Rus-prdoslavac ne treba da dolazi u Potočare. Zabranjen ulaz genocidašima i onima koji negiraju genocid. Zabranjeno lijepu Bosnu na razglednici pogledati
Smradu, vrati glavu krmku! Stid ga je da ga oponašaš!
ne razumijem...zasto bi ivancov isao u potocare???...da li je putin ikad zvao bosnajke na paradu u moskvu?..naravno da nije....potocari su mjesto ukopa islamskih boraca i nije mi jasno zasto bi tamo bilo ko od hriscana isao?..pogotovu od hriscana koji su se borili protiv tih islamista
@DrynaTimRusia Ok, ti si poredao neku svoju logiku, kako ti to vidis, ali ocito imas kvar u mozgu, nije Ivancova niko od |Bosnjaka zvao da dodje u memorijalni centar, nego je on sam trazio da posjeti memorialni centar, zasto..? Pitaj njega hebo te on..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo, bravo i sto puta bravo. Srbi nisu dozvoljavali Njemcima pristup Kragujevcu, ni mi ne trebam dozvoliti prilaz memorijalnom centru zlocincima i onima koji su ih i onda a i danas podrzavali i podrzavaju.
Hehehe, vidi ovih smrdoguzaca, koliko se trude nekakvim glupostima omalovaziti i umanjiti broj zrtava. Pa ako je to tako zasto su vasi smrdoguzci od politicara ucestvovali u toj "farsi", zasto posjete memorialnom centru, zasto ovaj krmak trazi posjetu memorijalnom centru portocari...hehehe....ali dobro vas je opisao otac smrdske nacije Zloca Cosic.
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Zloca Cosic
@sviuexyususrbi Imas li starih novina pri ruci, obrisi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ebem i njemu mater
tjeraj to rusko pašče motkom iz bosne ponosne !
@dvojicuzadavio pusi ga pickousti saciriju a i svi srbi sirom planete...
ruski alkoholicar...vnogo smrdljivo
Ono smece od novina, SBB stranacki bilten zvani avaz, pise kako ambasador NAVODNO negira genocid u Srebrenici, iako svi znamo stav rusije a samim time i ambasadora te neprijateljske drzave po tom ptanju. Ali avazu je bitno da kroz taj tekst kritikuju pliticare koji su su Ivancovu rekli sikter, samo zato sto nisu iz SBB kriminalne mafije, fuj
@dvojicuzadavio Svakako da je neprijteljska zemlja, mi ne trcimo u Rusiju kao smrdoguzci u zemlje EU i Ameriku koje im bombardovase smrdiju i otese kosovo. Zato ne baljezgaj smrdiccu...
On je RUSKI ambasador i prati upute Putina
Sto ste se uhvatili Rusije ko pjan plota. De malo pronadjite i procitajte il nek vam efendija na hudbi objasni kako je Alzir, Kuvajt i vecina arapskih zemalja podrzavala Srbiju za vrijeme rata 92 do 95. Mogu li oni u Potocare ili ce poturice da im prepuste mjesto u krevetu.