Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još jednom da utvrdi gradivo
Kakav problem avion skuplji nego čitavi kapaciteti te vojske hahahaahah
dodo se zavuko u rupu ko vucic kad je nato dero.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oj sto sad zazuja hahahahah dodooo gdje se krijes
al dime izgleda dizne hahahahah
Ovi su ubijali vasu bracu muslimane kako ja znam,dobro i mi smo ,a i Hrvati ? Zar nisu Ameri vas prislili na Dejton kada ste mogli Banja Luku osloboditi sa onakvim jakim 5 Korpusom ? Eto samo pitam da malo razmislite
Diplomatski receno: “Ako Dodik ima probelma neka ga popushi”
God bless America!
Supljator Marfi. Zasto ste onda dozvolili da SNSD udje u vlast ?
Bi on, ali se prepao 😂
Lijepo ih je bilo danas cuti a i vidjeti,iznad Sarajeva.Podrška ambasadoru SAD-a.
Sto ga laktaski majmun nije zaustavio
Nije da sam Dodikov advokat ili da mi je drag na bilo koji nacin, dapace. Medjutim, izgleda da strani ambasador ima vecu vlast, od domace vlasti, sto opet aludira da smo kolonija. I Ruski ambasador je pred pocetak rata u Ukrajini nesto prijetio sa govornice u NSRS.
ako je doticni shvatio da je zastrasivanje, neka tako i ostane
vas dvojica ste jarani. sve smisljeno radite
Dodik je kreten od covjeka njegovom politikom narod samo ispasta njemu je dobro boli ga k.ac nema napretka nema investicija narod jadno zivi
Zar je PVO od RS-a zakazala..hahaha..
Američki diplomata traži da EU uvede sankcije Dodiku . Ne mogu da vjerujem Konakovic brani Dodika I spašava ga sankcija. Zašto Konakovicu. Kosovo je dobilo Državu zato što se svi bore za nju. Nema mekusaca i za pare prodatih. Konakovicu nadali smo se promjenama i patriotizmu. Ti igraš protiv BiH. Žalosno. Užas.
Mora da Amerikanci imaju špijunske podatke da je Milan Dodik dobio neke prljave instrukcije od Putina. Otuda promjena u Marfijevom ponašanju i pokazivanje sile.
E sad za ove što veličinu prelet aviona kao da su njihovi, šta kažete na najveću do sada vežbu NATO i Vojske Srbije u junu mesecu? Da li će tad NATO biti neprijatelj? Svi gledaju interes i niko nikoga nevoli već može da poštuje.
Koliko ja vidim Amerika Dodiku ne moze ništa, ali zato imaju poslušnike i klimoglavce u Bošnjackim strankama