Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani ambasadore, vasa poruka i kamen rasplace. Ne obazirite se na komentare trolova i beznalica koji dezuraju na ovom portalu. Svaki normalan bosnjak cijeni doprinos Irana kako za vrijeme rata, tako i u vrijeme mira. Bujrum opet.
Dodao bih, svaki normalan čovjek.
Ovo je veoma ljubazan covjek. Divan gospodin. Nek mu je sretno u buducnosti.
Hvala Ambasadoru Irana. Zivjeo Iran !
Iran postoji hiljadama godina, kicmu nisu povijali osim pred Uzvisenim. Cinjenice o danasnjem stanju u Iranu za trajanje ljudskog vijeka je dug period, ali u periodu drzave i iz globalne historijske perspektive, to traje jedan tren. Sve pohvale Iranu na borbenosti kroz edukaciju i napredak uprkos sankcijama pred kojima bi 99% nacija pokleko. Nacija koja je Iraku prva ukazala pomoć nakon sto je od istog tog Sadamovog Iraka bila bombardovana hemijskim oružjem. Selam iz bosne do Alamuta
Vasa i nasa zemlja ce ostati zauvijek povezane, nije iskljuceno ni da Bake obeca autoput prema Teheranu do 2017 godine
@nadnacionalan 👍😂😂😂😂
Ovo bi Hanka ili Halid mogli opjevati
Sve u redu, srdačni pozdrave svako voli. Ali BiH nije religiozna država i tu se razlikujemo. Jer država može bez religije ali bez pravde ne. Znači želimo biti država prava. A tu smo sigurno puno bliže cilju nego Iran.
Ma hajde i ti zaebaes u Njemačkoj krst stoji na sred učionice u drzavnoj školi.
Fin čovijek, pjesnička duša. Neću ništa više reći da nezabrljam. Drago mi je da nas čovijek tako vidi. Rat i ogromni zločini protiv čovječnosti nas još uvijek dobro drmaju ali BiH će biti i ostati BiH ko što ovo pismo kaže. Možeš izazivati bošnju da je glup jer je dobar ali u stvari ta bošnjačka dobrota je bila i ostala bedem tolerancije, suživota, pravde, solidarnosti, slobode za sve, gdje svak voli biti sa dobrim ljudima.
Nisam procitao nikako poruku al imam poruku za ambasadora. De Allaha ti povedi i ove svoje zemljake sa sobom sto su dosli nama ovamo.
Iračani slobodarski narod!
Poveznica da ste propali kao i mi.... Nece nas Svedski ambasador poredit
njemu zao sto ide jer je ovdje ko kod kuce...sarajvo isto teheran
@BilmizKabulovic i treba da bude,neće valjda biti Atina ili vatikan
Čitam tekst kad Halid me prepade.
Zbogom i pazite mi na moje migrante sto iz Srbije idu za Bihac he he
sjecas se kada se sakupljalo zlato po iranu za pomoc...a sjecaju ga se i oni pojedinci...koji su od tih donacija postali milioneri...pa su onda sprijecili zakon o porijeklu imovina...mozemo vidjeti njihove telece glave na predizbornim plakatima...