Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Fergusone, nasem narodu odgovara da ne ide na more,da jede salamu od 2 KM ,da ne moze putovat normalno. Jer najbitinje je da je „NAŠ“
Evo uzmite za primjer ovu kretenušu iznad mene sa kretenskim nikom... Jeßavala je njena HercegBosna... I to onako baš po nalogu stranke koju gotivi.
Krojite nam onda druge gaće, ove ništa ne valjaju i žuljaju 25 godina. "On ističe važnost reforme javne uprave, ali i generalnog nastavka procesa implementacije reformi. Ferguson nam je prokomentarisao i potrebu izmjena Izbornog zakona BiH"
bravo columbo upravo ste otkrili Bosnu i Hercegovinu
Zinula im gujica da raskopaju još to što vrijedi
Zemlja koja je odlučila izaći iz EU koordinira procesom našeg ulaska u EU. Bolesno. Drugo, ambasador ni riječi da kaže o teškim optužbama dr. Arapović da njegova ambasada uslovljava članove Ekonomskog savjeta Vlade FBiH da će ih plaćati ali da ne smiju govoriti protiv Vlade FBiH. Treće, Njemačka, koja je drugi koordinator našeg ulaska u EU, kao da je posvećena samo usmjeravanju radne snage odavde u Njemačku (ne krivim je, samo konstatujem), nažalost, ništa drugo ne vidimo.
sta fali sto usmjeravaju radnu snagu. Daj boze da naprave da proces dobivanja radne vize traje pet dana..
Pričaj nam malo o kratkoročnim i dugoročnim ciljevima. Nije vam smetala legalizacija mafijaša i 'izgradnja' favele dok je to odgovaralo za novu ulogu NATO pakta.
Covjek sve rece u "kusur" rijeci.
Očekujemo, potrebno je, trebali bi. Imperativ, standard, akcize, iImplementacija, opstrukcija, agenda, Interesi. Pa opet. Bruto neto profit. Reforma. Upitnik "...Da budem iskren, u posljednje vrijeme je teško reći ko je opozicija.."
kod nas u koaliciji sda i sbb a jebu jedni drugima majku.
@Bruce Halter To je sad moderno. Da je drugačije ne bi se razumijeli. Mada, mislim da je to režija, malo za narod, ha hu, kome mater i tako. A vamo dobri jarani
dobro jutro Kolumbo
Narod je glup
Dovoljan je samo naslov da preskočim čitati dalje. Reći ću samo jedno svim vladajućim strukturama širom planete zemlje ... MRŠ. Svi ste vi ista govna gdje god da živite. Svi vi samo crpite resurse za vlastite interese. Lijepo se provedite pored svog vladara đavola na onom svijetu, čuva on vama jedan "topao" resort za vječnost. Hvala Bogu pa je stvorio mjesto za vas na onom svijetu da se ne miješate sa normalnim, poštenim, srdačnim i dobrim ljudima.
Bog, jel to onaj iz stripova? Ne cek, to je Konan... al isti k. Fiktivna licnost... Nego, da, oni su grozni dok smo mi i treci svijet, arapske zemlje itd. krasni
to je ta iluzija kojom te drze mirnog.. nema kazne.. nema drugog svijeta
Prije rata: kuce, stanovi, zemljista u privatnim rukama, kuce se pravila od plate ne od kredita, islo se na more od plate, ne od kredita. Rat: eu zatvori oci pred pokoljom da se rastjera i medjusobno pobije sto vise naroda u bih/na prostoru bivse yuge, Poslije rata: strane banke, firme, mikrokreditne organizacije daju kredite ali uzimaju kuce, zemlju, stanove i daju nam pare na rate da idemo na odmor.
Dino, ja i dalje čekam termin za ultrazvuk abdomena, dokle Dinooooo, razmišljaš li o zdravstvu grinje te spopale.
ko je čitao tekst?
@praznaprica a i inaöe ;)
ode ti sinoć... ostavi me na milost i nemilost onog režisera :/
carZasto ? Jer Sud i Tuzilastvo godinama spavaju. Politicari koje se uhapseni su poput sportskog ribolova, ufate ih u mrezu, provedu nekoliko dana u zatvoru i pusteni budu da se brane sa slobode. Covic nije osudjen jer je nestala originalna dokumentacija iz sudstva. Pogledajte Kemala Causevica, Amira Zukica.. Sud i Tuzilastvo treba ukinut. Upravu je Dodik.
Pa nisi bas potpuno u pravu. Dodik i onakvi kao on upravo instaliranjem svojih poslusnika i prave takvu situaciju da trebe sud ukinuti. Oni su kreatori takve situacije a ne "messangeri". Dodik bi trebao u zatvor medju prvima po niz osnova. Kriminal, sirenje medjunacionalne mrznje, nepostivanje ustava... Treba li jos?
Parazituum mobile, kriminalni uhljebski sistem, funkcioniše još kratko vrijeme, jer sve je manje i manje budala da ga hrane ( privatni sektor). Gladna budžetska azdaha pozdera sve.