Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladi muslimani mogu samo protiv lgbt nejači - haj sad stisni ...
šamarčina u lice muslimanima u sarajevu ...
GAYarevo
Debeli mi prsti od okopavanja he hehe
Sutra treba robu prebacivat po kantonima nema murje sve je u saranevu i svaki tjedan nek peave nesto sje ce policiju odvuc suti i radi nek sw pni hebu kako hoce
Zapitate li se kad zašto je jedino njihova ambasada okovana bedemima? Čega se boje? Šta spremaju?
Kako vas jebu evo već 25 godina.. 🤣🤣
Nošnjama šah-mat
Sarajevo ce se morati naviknuti na razlicitost, isto tako i u ostalim djelovima BiH.
Izrael treba poslužiti kao primjer poštovanja ljudskih-homo seksualnih prava. Muslimane-Arape-Palestince mogu se gaziti kao mravi, ali zato ljudska prava su tu da brane svetionike današnje “ljudskosti” i civilizacije. E gdje su oni, gdje smo mi. Nek objese Palestinsku zastavu pa ćemo pricati.
Oni su i glavni inicijatori i organizatori ovog,samo zlo mozemo vidjeti od njih, svaka čast
u svakom slucaju su bezopasniji ovi lgbt od fasista u visegradu sto se postrojavaju u cat hitlerovog vojnika tj generala draze mihajlovica koji vidimda iz i sda ne smetaju cak se ni visoki predstavnik o njima ne oglava o nima mora da je on obozavalac lika i djela fasiste mihajlovica
Haj je nakači na White House ako smiješ...
Ja bi u inat postavio zastave po cijeloj carsiji 😎
🏳️‍🌈Tradicionalisti su iznad, kriju se iza vjere, Boga,iza svojih zatvorenih vrata vole da gledaju ili su gledali lez i ..(mogu lagati,ali sebe)koji moralisti! za vrijeme posta ne zele nikome lose ‘ne psuju’,’ne piju’,ne jedu svinjetinu.Rade sve samo ne jedu svijetinu(grijeh) i ‘ne ugnjetavaju’ zene psihicki i fizicki.Na paradi ponosa bi gazili ljude koji zele svoja prava, ne smiju ni izaci slobodno na ulicu sto ih nece hajvani namlatit🏳️‍🌈
Veleposlanice Amerike, primi nassssss!
Moramo priznati za toliko godina vlasti SDA parada se nije mogla odrzati u KS. Dolaskom nove vlasti nepunu godinu parada se cak finansira od građanskog novca.
Jest, baš si pametan, parada ponosa je najgore zlo što se moglo desiti. A to što nas je SDA gurnula u sunovrat u svim drugim poljima i sektorima, to nema veze, oni su branili paradu ponosa pa ćemo se opet tome vratiti, zlatnom dobu SDA. Haj začepi i mrš.
Čujeeeeeš,hebaše nas ovi nosioci demokratskih vrijednosti,čuj barjak od pakaš meraklija,ccccc,dabogda vas naši istočni i nadasve merhametli susjedi nabili 30 razlike!!!;)