Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...diplomatski nokaut.
Pa raja ga hebe jer vide da nije normalan....
...slatki ste mi :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
KONAČNO je neko reagovao kako treba
kod vas u Rs-u predsjednik otpravnik sverca cigareta to ti je kod nas kao otpravnik u FDS-u
@krstas ja bi tvojoj baki odao veću poštu nego ti dodiku, jer ona jadna živi od 150KM mjesečno, a hrani i tebe. e to je reći "baja"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
upravo tako miloradovo blebetanje ne zasluzuje odgovor
Kad ce vise ovog Dodika grom opaliti :D ... frajer je postao dosadan i sam sebi fakat.
A tko je taj Dodik :))...Ma to je jedan obićan Kondom :)
Sto odgovoriti covjeku koji je definitivno prolupao..No ponajvise je proradio strah od gubitka fotelje posto je osjetio kako ovi staju na stranu njegovih oportunista..Ostaje je i bez fotelje kratkotrajne tvorevine hahahh.Pitanje je samo jeli i Srbski narod prolupao ...
Ovakav odnos se može tretirati po diplomaskom riječniku prevedeno na naš obični "Nije se ništa desilo , radite i dalje"
ovo je sve suplja retorika. boli ona stvar amere sto dodig lupeta. kao sto mnogi znaju, oni su ga na jedan narodu neocigledan nacin i postavili. zamislite da predsjednik neke novorpoglasene americke drzave koja je npr. pobila i protjerala sve nebijelce tvrdi kako ce se amerika raspasti, kako je to neodrziva zemlja i kako, npr. ta novokomponovana drzava je starija od amerike koja datira iz 1776. zbog toga sto tog idiota dodiga svi i dalje trpe bez obzira sta on lupeta ocigledno je da je njihov igrac. inace bi letio davno i zavrsio ko sloba.
Dodiku je ovo odlična predizborna kampanja. Nema on šta kome ponuditi, rat sa Federacijom ne pije vode. Ostane ovo borba protiv Amera i Turaka. Pitanje je da li će biti dovoljno za pobjedu.
ovog baju vise niko ne uzima za ozbiljno, vide ljudi da nije bas u vinklo..treba ga na psihijatrijsku kliniku smjestiti dozivotno...nije on jedini kandidat...ima tu jos njih....bakir, zlatko..tihi...covic...svi zreli za kliniku..a i oni koji jos glasaju za takve budale
Send somebody to put him down for good !
uskoro će Dodo samo iza rešetaka komunicirat
samo bez komentara, cia i nevladine agencije, tzv "produzeni pipci" vlasti SAD kad im vise ne bude odgovarao smjestice mu pronevjeru i moze zavrsiti kao ivo sanader. glavni problem USA administracije u bih je sto oni nemaju adekvatnu zamjenu za dodika, pa ga zato trpe. morate razumjeti da u ovoj igri moci zvamoj politika, bih politicari su pijuni, a bih je protektorat sjedinjenih americkih drzava
sorry zbog gresaka (zvamoj*zvanoj)
Konačno smislen komentar :)
kako su srbi pametni niko ga ne okrivljuje nas neki da je ovo rekao gotov bi mu mandat bio
Ne smijete mu nista !!!! Priznajte, bojite se tog mafijaša.
Hahahahahaha mafijaš pije sedative ko gurabije,valja na robiju posle izgubljenih izbora :-)
Ako nastave ameri ovako mlako djelovat bojim se da će gradjani na kraju tražiti da Dodik bude jedini predsjednik BiH jer mu izgleda niko ništa ne smije.
Ma Nema potrebe da se priča o njemu čuli ste mišljenje vučica sto se tice o prijateljstvu sa Turskom i dodikovo kako oni neće tursku u RS samo hoće da unazad BiH znaju da se ne mogu odvojiti OPET KAŽEM DODIKOM UPRAVLJA SRBIJA...
...kad ono dron "slucajno" preleti preko Dodikove kuce i "slucajno" ispali raketu na kucu...zvanicno saopcenje USA ambasade: "jebi ga, desava se..."
tesko moguc scenario