Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ce covjek ( novi ministar sigurnost ) govoriti na tv BiH nije moja drzava i sanjam dan kada cu se istog odreci i uzeti pasos RS-a promijeniti buducnost BiH dacu vam Oscara. Prije rata Srbi su cinili vlast ( znaju stariji ) pa smo imali rat i genocid i sada su opet dobili vlast. Opet imaju vlast UPAMTITE TO!!!
Ima li veze koliko je u skladu sa Ustavom i zakonima ili je samo bitno da je "stabilno"? Da li su ta nestašna osporavanja neustavnih radnji  glavni izvor "destabilizacija"?
Gledao sam to na N1. Emela pokusava da ga isprovocira ali on mrtav hladan to govori. Kao nekad Karadzic za skupstinskom govornicom bukvalno isto. Doslo mi da zaplacem a ratno sam dijete i ovo mi je jedan od najgorih dana u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bivši kriminalci i osuđenici su neki od ministara, šta oni da promjene?
Ako ovaj Nesic ne promjeni neće niko
Ne seri Americki isprde. znano da si ti selektor ovih izdajica Drzave! 👊
To ste dobro rekli da imaju priliku promjeniti BiH, jest lromjenit ce je tako sto ce da je podjele jos gore nego sto ste bvi ucinili. Nestat ce zbog vas Amerikanaca i vaseg djelovanja i podrske. Vazno je vanma da udaljite i ukinete SDA stranku da ne postoji, to vam je glavni cilj.
narod zaboravi da su bas oni vlast a ne neki politicari sto misle da mogu 4godine radit šta hoće.nije prva vlada sto je oborena ako nesto krene na krivo zapamtite to
Da al na gore
Ovi Ameri su zaista majstori akrobatike i bezobrazluka. Podržavaju one (HDZ i SNSD) koji već četiri godine blokiraju i razvaljuju BiH po svim šavovima. SDA jedinu pravu državotvornu stranku kod Bošnjaka su gurnuli u opoziciju, a na vlast doveli izborne gubitnike. Bošnjaci će to ako Bog da znati kazniti na slijedećim izborima, ako to Bošnjaci ne urade slijedi nam sudbina Palestine.
Ovi vise ni nekriju, da ce raditi na razgradnji BIH, jer ako su snsd I hdz faktor stabilnosti, to znaci da I Osmorka ide istim pravcem. Znaci ideja je da se Bosnjaci kao večina kontrolisu preko Zagreba I Beograda, naravno takva stvar nece uspjeti ...
Idi u pm. Ako oduzmete zemlju bosnjacima biće belaja, do zadnjeg covjeka?!!
Maars ameri
freedom and democracy od ponedjeljka.
freedom and democracy od ponedjeljka.
VRHOVNI VOĐA I TVORAC OVE (NE VLADE) plješće i pozdravlja svoje izabranike
Jebali ti oni mamu krizarsku majmune!
OK da se institucije vrate ``na svoj posao``, a kako to da se ne zalazete da se i Dodik vrati na svoje mjesto. Kako to da mu se toliko tolerise govor mrznje, rascjepa i fasizma a da US i EU ne mogu nista poduzeti? Ne poduzimanje koraka da se to sprijeci = odobravanje istog! A u sve drugo se uredno mijesate :) Pardon, a sve uz pricu SVE JE LEGALNO I DEMOKRATSKI :) PS. Uredite malo i vasu demokratiju, ne bi vas skodilo.
Mijenjaj dilera ambasadore...
OK da se institucije vrate ``na svoj posao``, a kako to da se ne zalazete da se i Dodik vrati na svoje mjesto. Kako to da mu se toliko tolerise govor mrznje, rascjepa i fasizma a da US i EU ne mogu nista poduzeti? Ne poduzimanje koraka da se to sprijeci = odobravanje istog! A u sve drugo se uredno mijesate :)
Zna on dobro da bi većina ovih 'ministara' u bilo kojoj državi Zapada gulili robiju, što zbog antiustavnih i fašističkih aktivnosti, što zbog korupcije i kriminala. A takvih je većina i u SDA (sadašnja opozicija). Zašto to podržavaju, znaju samo valjda oni..