Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🏳️‍🌈🇺🇸 🤣
@Smpt44a template saopćenje za ovakve prilike. tako su i jugu podržavali na nakon 6 mjeseci više je nije bilo.
@Smpt44a Ameri su sve jasno rekli i potvrdili Dodika. Nigdje Dodik nije rekao hoćemo nezavisnost, vec je to bila isključivo reakcija na El Bakirovu politiku. Neodgovara ni nama Srbima neke stvari u BiH, spremni smo na dogovor oko nekih stvari, što paše svima al na svaki pokušaj vaših podmetanja i ucjena spremni smo na odgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerika reče - REPUBLIKA BIH !
J a s n e P o r u k e
@merhametli u tekstu pise upravo suprotno, ali kako god je tebi lakse
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
klix_nemtiga NEW PRIM ITIVS is not DEAD .Koji je ovo jezik NOVInaru :Ipak, to je opisano kao cilj z akoji mor apostojati konsenzus.PUTIJ !!!
Što ih komentarišete i u opšte dajete bitnosto ispadima lidera. Ne mogu, ne znaju, ne žele i sve se sastalo. Imaju vlast u rukama a ovako im odgovoara. Nego vi njih predase i recite im da nema para i da im niko neće dati iz svjeta dok s ene dogovore. Kakva republika i kakvo samoopredjeljenje. KOji su ti idioti majko mila
pojasnite to srpskoj raji, oni vjeruju baji i njegovoj ublehi. nama je to od davno jasno.
Interes Amerike je jednostavan: ni muslimani ni hriscani nemogu naprijed u bilo kom smislu sve dok se ne utvrdi da su 100 posto pro globalno orijentisani. Znaci nista se ne mijenja sljedecih 20 godina.
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Jadan je ovaj novinar koji uredjuje i pise ove vijesti na portalu,tolika selektivnost u pisanju,strasno.Pisete ono sto je babi milo to joj se u snu snilo.A ne pisete srz ove izjave da izrazavaju zabrinutost zbog deklaracije sda i velicsnje ratnih zlocinaca.Al nista ove krezube budale se i pale na takve naslove a sadrzinu teksta slabo ko i cita.
Majke mi ili sam ja glup ili ovi sto misle da su ameri nekakvu bukvicu ocitali srbima a bosnjacima rekli u pravu ste samo nastavite tako.. Ovdje je po usima.dobio bakir i komsic i dodik radi njihovi stavova..
bolje tumače zakone od poglavica plemena koja su busaju u prsa sa tim zakonima
SDA pavijani nikada nece nauciti pravo znacenje rijeci "suverenost"
Sta USA kaze, tako ce i biti. jel nusmo to skontali do sada
Jebbem i miletu i baketu najmilije. Pozdrav iz Švedske
Pozdrav i tebi ballijjjanderu, samo nemoj cviliti i kukati od tamo Boga ti ako ovdje sta po zlu krene.
Sve samo interpretacije. SDA nepravi korake naprijed. Nejveći uspjeh je autoput za Beograd.
Sve probleme moje danas imamo su radi Amerike i V. Britanije. Da njih nije bilo Bosna bi bila jedinstvena drzava.
Serem se ja na sva tri konstitutivna naroda i na oba entiteta kad su nas diveli dovdje
Nije ni SFRJ ni SRJ ni Srbija nije imala u Ustavu ni nudila pravo na otcjepljenje! A evo nas:):):) Ne sekirajte se,.. nece ni vasa do jutra goriti
@Romanija75 SFRJ je u ustavu imala pravo na odcjepljenje - nemoj pričati o nečemu što nisi proučio. Pogledaj ustav SFRJ. Srbija je u zadnji čas promijenila ustav, da bi Kosovu zabranila odcjepljenje, jer je i ona imala u Ustavu prepisano pravo autonomnih pokrajina i Republika na samoopredjeljenje.