Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koga da učite moja ambasadorice. U Ministarstvima rade diletanti i neznalice a u Agencijama je još gora situacija - nigdje poljoprivrednog eksperta, sve stranački ublehaši sa 6-icama na Pravnom fakultetu ili Fakultetu fizičkog.
@Matja E druze da su jos i tim fakultetuma zavrsili. Prije bih rekao da su mnogi jedva i srednju skolu zavrsili a onda pozavrsavali fakultete, cak i doktorirali na sveucilistima u Travniku, Kiseljeka i Brckom.
Prodao sam Djikanu sav snijeg u BiH za 500KM, glupi djikan, reko mu da je sve njegovo hahahaha
hoce političari pare, ne treba njima tehnicka pomoc, ne mogu je prebaciti ns svoje racune, pare mogu. Isto kao i cigani, kad im dajes nesto drugo to nece, ali pare traze.
mrs, mater vam svapsku prljavu
glasina kao istina, zakon u bejha, samo pusti neku vijest i vrši pritisak
BiH -Poljoprivredna strategija??- el se to maze po hljebu? -hahaaah Ma sta ce nama to kad imamo nacionalizam,referendume...more se od toga zivjeti fino. Narod? - ma ko narod...njih ionako nije briga.
opwet doslo do nesporazuma i opet prolazi jedan dan o cemu se prica i tako 365 nesporazuma u godini a narod ko narod ceka pati za bolje sutra koje nece doci lako je bit politicar ovakvom narodu nastavite tako i cekajte petobanku od sda ili sdsn 2018 pa mozda bude bolje 1 dan.....
Neće nam niko sa strane pomoći, sve dok sami sebi ne pomognemo.
Nemaju vise ni ovih reklamnih para da te namame ;)
Ma haj'te molim vas
Para nema, morebit bidne, morebit nebidne, ali para NEMA...
хм... Нијемци се сада праве луди. Ко тјера Републику Српску да поштује ССП ? Највећи губитник има да буде тзв вошњачки савез за промјене јер они су инсистирали да Република Српска поштише овај споразум.
Потписали смо га тек када смо добили увјеравања од њемачког министра а сад се они праве луди.... биће ово интересантно.
e sad, ko je shta obechao, pa nije ispunio...
naravno da niste.....ali to ne sprječava naše političare da slazu radi svoje koristi :)
Pa šta oni misle da je ovo 1995. Znate mi smo žrtve dajte nam para na lijepe oči. Prošla su ta vremena ali debili nikako da to shvate....Ne može se država praviti i živjeti od hedije i sadake...
nijemci govorili prvo na njemački pa onda na engleski ali nasi tokmaci govore samo bosanski, srpski i hrvatski i to nazalost pojedinačno.
Nama nebi pomogao ni kompletan budzet Njemacke koliko nasi majmuni mogu pokrasti.
Nesposobni Bake - minder političar - opet laže - ništa novo.