Komentari (429)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Bakirov rezultat.Dodik i Čović su lobirali po Izraelu i ličnim posjetama dok je naš Bake iz trezora davao podršku palestinskom narodu koji za njega ni čuo nije.
Dok arapske zemlje uspostavljaju diplomatske odnose sa Izraelom,SDA i IZ BiH žive u nekom paralelnom svijetu.Oni od 18% teritorije grade svoju Gazu gdje su oni neprikosnoveni.Dslje od toga nit znaju nit mogu, a tim srednjovjekovnim familijama dosta.
Kako vas nije stid i sram podrzavate fasiste koji su pocinili GENOCID i UZP... Tacno mi je zao postenih jevreja koji su ubijani kao i bosnjaci samo zbog vjere... Kako da imamo onda razumijevanja prema vama i da budemo prijatelji????
Ajde malo smirite hormončiće.Bošnjaci također žele da budu legitimno predstavljeni i da im drugi ne biraju predstavnike.Čak su tražili posebna pravila za izbore u Mostaru. U čemu je problem kad to traži drugi narod. Ništa gore ne može biti nego ovo do sad. Profesionalni Hrvati Fejzići, Komšići i drugi su uništili ovu zemlju zarad svog osobnog profita
Haha bitno im stanje u Bih a i ambasade nemaju svoje,pokrivaju Bih preko Albanije vecinski muslimanske zemlje to sve govori A uz to jos Dodikovi prijatelji sa pricama o muslimanskom terorizmu zeli preko Izraela da dobije nakolnost Amera za podjelu Bih i palestinizaciju i ugnjetavanje muslimanskog stanovnista na tlu Evrope
Ljudi, Bošnjaci, sklonite Izetbegovića propadoste sa njim.
Zbog čega Izrael prvo ne uredi tamošnju regiju gdje skoro svakog dana ubijaju civilne Palestince i čak djecu i onda gleda na druge države ko BiH.
Hahahahahaha, tokmaci u komentarima pisu da je Hrvatska samostalna drzava hihihihi... samostalne drzave u svijetu su Iran, Kuba, Sjeverna Koreja i jos poneka a Hrvatska, BiH, Srbija i druge su teritorije u vlasnistvu NATO, MMF, EU i drugih korporacija.
Tako ste lijepo govorili i 47 u gazi pa ste ljudima polako poceli otimati zemlju gazite i ubijate narod po palestini djecu i zene tucete pred kamerama javno nemojte molim vas vi iz izraela pricati o postenju i nekakvoj slozi gori ste i od dodika i covica zajedno
I 92-druge su nas goloruke napadali i ubijali .dzaba vam Izrael i sve sto zelite morat ćete preko nas mrtvih .a svakako ce vas pola nestat private li krenuti.
FREE PALESTINE 🇵🇸
Ali ko je u Drugom svetskom ratu ubijo Zidove na podruciju Jugoslavije? Ko ih je cuvo od genocida? Pa bas ti Muslimani protiv kojih sada cijeli svijet radi
Jesu jesu većina muslimana u Ustašama bili.
Ko vas pita lol
Izrael samo zeli svojim iskustvom pomoci BIH...
Tako je to kad ne znas iskoristiti prisustvo Jevrejske opcine u Sarajevu i njene zdrave kadrove koji vijekovima obitavaju na ovim prostorima.
Genocidasi se nesto javljaju,a vi objavljujete gluposti!
krv vam poganu.napravili ste logor najveci u svijetu za palestince,Bog vas sapeo sve,a sada dirate u bosnu.mamu vam čifutsku.