Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad je bio dolar slab niste se bunili mater vam nezadovoljnu. Ma mrs, sve vas opozvati, a postaviti ljude koji nazalost nikada nisu imali prilike biti na drzavnoj sisi.
Kad je dolar padao valjda ste uspjeli uštediti koji dolarčić, e sad potegnite za tim rezervama koje ste MOGLI napraviti, vrijeme je da se i potroši koji dinar al u $....
A-haaaa "ustedili". Smijem se kladiti u 50 patlidzana da su, kad je dolar bio najslabiji, obisli sve vodece turisticke destinacije svijeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pihhhhh koja steta sto cete vi ostati bez plata od 8000$
neznam zasto vas placaju? Vecina Bosanaca ima Americko drzavljanstvo, koji cete im .urac tamo?
Nek vas malo Sacirbey pomogne..ako mu je ostalo od kasina..
Kako vas samo nije stid? Kolika su vam primanja i ostale prinadležnosti? 26% nije malo, ali vjerujem da imate više nego prosječan BiH građanin. Navikli ste musti državu i u inostranstvu živjeti na visokoj nozi. Zar vi mislite da prosjećnom radniku može biti njegova plaća da prehrani porodicu? Zar mislite da penzioneru može biti 326,00 KM i malo više da preživi mjesec dana? Zar mislite da KM stoji? Marka svaki dan stagnira, jer su cijene svakim danom sve veće i veće! I svi šute, interesantno, malo se ko pobuni, pa ušuti, a vi odmah prijetite vraćanjem! Pa vratite se, napustite svoju službu i dođite u BiH. Vjerujem da će vam se ovdje odmah naći nova fotelja.
Kakva drzava, takve ambasade.
JEL;A BOLI VAS BRIGA ZA ONE ŠTO OTPLAĆUJU KREDITE I IMAJU ISTE PROBLEME ZATO ŠTO RASTE KURS CHF!!!
Povedite i konzult sa vama i oni nista ne rade.
Pare govore, usta se sprdaju.
haj vraćajte se u bih pa na biro
Upravo tako. Bagra besposlena, nista ne radi, a platu imaju kao 20 prosjecnih u BiH.
Jaco, hajte vi kući, džaba ionako sjedite tamo.
A niste se bunili kad je dolar pao,a? Tad vam je odgovaralo da dobijate i 40% vecu platu. Koji ste vi gelipteri ccccc
kako ih nije sramota.dvije godine narodzbog kursa franka grca u jadima, a njima je istoproblem.neka dokazudaimaju svrhu sami svog postojanja, koji su to posaoostvarili za ovu zemlju pa ako nemaju razlog postojanja ukinuti. eno neki dan je i dodik ukinuo kancelariju u grckoj nemase vise para.
AJDE ŠTA SERETE, PA PREKINITE I KAŽITE GDJE JE KONKURS DA SE PRIJAVIM I DAVIDITE NA MOM PRIMJERU DA JE DOVOLJNO. TROŠITE PARE, VOZITE AUTA SA DIPLOMATSKIM TABLAMA I SADA KUKATE, NEMA KUKANJA, PREKINETE RADNI ODNOS I U BIH NA BIRO PA DA VIDITE KOLIKO JE STVARNO DOLAR VELIKI.
prekinut rad? a sta radite majku vam nabijem?
ja ne vidim razloga sto ste tamo, vratite se kuci i na biro. sve sto vi TAMO radite moze se u BiH odraditi sa neznatnim troskovima.
zoo, oni tamo nista ne rade pa se to moze raditi od kuce
Najbolji hostel u regionu. http://tours.ba www.franzferdinandhostel.com