Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina glupana na Klix-u ne razlikuje diplomatsku posjetu od političkog skupa i mitinga, ali su tu da mlate kako nekome smeta Erdogan i Turska. Saradnja sa Turskom da, ali političku skupovi i mitinzi bilo koje strane države na teritoriji BiH ne.
upravo tako. tog istog Erdogana je Vucic odnio i u NP na skup al ne smeta srbadiji od dok ulaze Tirska pare u njihovu privredu vec je problem kada treba doci i kod nas.
@uvjeksvoj Nije uopšte to. Ti si otišao na nacionalističku priču i fulio suštinu mog komentara. Kod nas Erdogan želi da pravi političke skupove i mitinge. Predsjednik jedne države ne treba da pravi mitinge i političke skupove na teritoriji druge države tj. BiH, a što se tiče ulaganja to je druga tema.
Oni nisu sposobni da organizuju skupove visokog rizika dok smo se mi dokazali u više navrata.
antibiotik, bolje ne prizivat sejtana, jer ako bude nekom u interesu da izazove rizik i belaj , izazvat ce ga gdje hoce , kad hoce i kako hoce.
Politicki skupovi u drugim zemljama su nomala, svi to rade, jer imaju svoje gradjane u dijaspori. To sto nekom fasisti iz Evrope nesto zabranjuju ne treba da nas tangira, valjda smo svoji na svome i ne trebamo pitati nekakve tutore ko nam smije ko ne smije doci. Dovidjenja
kad kaze da jeErdogan prijatelj BiH nek dokaze djelima nek ulaze Bih a ne biti jak na rijecima
ako nam jeErdogan prijatelj sto onda ne ulazu u BiH vec sve investicije odose u Srbiju AlbNiju Crnu gorua nas zaobilaze u sirokomluku toliko prijateljstvu
U BiH skupovi, u Srbiju investicije i naravno zaposljavanja.Tako je kad SDA vlada.Sreca brzo im je kraj.
Njemacka ambasada se nije oglasila jer je gospođa Merkel pozvala debila i u lice mu rekla da pravi sra*e sa erdoganom
Sjatili se svi neprijatelji BiH, al neće moći!
Hoce li mi neko reci jel se kaze Erdogan ili erdoan?????
to drugo bracika
"Rusija u sankcijama EU i USA,ali ipak austr.kancelar odlazi na noge Putinu.Nudi kojekakve usluge posredovanja izmedju Rusije i EU .Rusi ga expresno odbijaju.Sto je to cinio.Interesi.U Austriji mnogi placu zbog sankcija Rusiji.Ministrica ino.poslova Austrije u posjeti Turskoj odmah nakon izbora i to je OK?"
"Gospodine Ambasadore!Gosp.Erdogan ce imati miting u Bosni,zato sto mu je zabranjen miting u Austriji,Njemackoj zbog cega-ne zna niko.Morat cete priznat da Austria nije ni nalik onoj Austriji uvazenog ministra Mocka i kancelara Wranitzkog.Ali nije vazno.Bosni i Bosnjacima/Bosancima Austria je prijatelj broj jedan,prijatelj prve klase,jos uvijek.Nema veze sta misle Strache i Gudenus o buducnosti Bosne.Ali zasto nam uzimate za zlo Erdoganov miting kojeg ste nam vi smjestili."
Bude se polahko ideje Nacionalisticke Evrope koje su od 2. svjetskog rata kao zatackane bile,istina je jasna gdje je bilo 100 000 000 sljedbenika hitlerovog rezima tada i sada je isto,samo sto su uljepsani laznom pricom danas a jos uvijek je to isti onaj narod koji je zelio da na svijetu postoji jedna rasa nacija jos u kombinaciji sa sljamom cionistickog lobija imate xenofobe koji mrze sve sto je strano i nije katolicko .EU Fuck
pa je li sloboda govora i kretanja ili nije? Koga briga sta Austrija misli? Sve sami priguseni fasisti. Da mogu opet bi isto napravili ko i 1941. Ovo je BiH, Austrija nema pravo glasa. Pita li ko Bosance u Austriji kad se fasisti sastanu da ceraju auslandere?
na čaršiji kad sam trošim turske pare
ne volim erdogana. kao što ne volim niti jednog vođu nacije/a koji si je dao za pravo da u moje ime donosi odluke. bih je slobodna zemlja, i ovdje ce biti dobrodošli i erdogan, i vučić, i grabar kitarovic i trump i ostali oni sve dok budu poštovali zakone ove zemlje i njene građanke i građane. ali i izbjeglice i migranti i dezerteri i prigovarači savjesti.
Turski privrednci rado investiraju po Srbiji, gdje su otvorili bezmalo 10.000 radnih mjesta. A Bosni ostavljaju probleme već 200 godina. Sava centar ili Arena su daleko veći i konforniji, BGD može primiti mnogo više vikend turista, Vućić se hvali super odnosima sa TR, mogli su ih oni ugostiti. BiH je pretvorena u "Ničiju zemlju" po kojoj svako može uz malo novčića da radi šta hoće!
Treba voditi onu cigansku politiku da si dobar sa svima i svima klimati glavom, prodavati dupe i jednom i drugom i trecem, izgleda u danasnjim vremenima jedino to funkcionise.Hebiga, svaka zemlja gleda samo svoje interese, pa moze i BIH.