Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocidnoj krvolocnoj nacIstickoj fasistckoj srbiji ce da UKUNU VIZE PRIJE NAS I TO NIJE NIGDJE NA SVIJETU URADJENO! ONAJ KO JE ubio na KRVOLOCAN NACIN danas je nagradjen! ZASTO NISU FASISTICKU SRBIJU RAPODJELILI KO Njemacku POSLIJE GENOCIDA I HTLERA NA DVA DIJELA? Zasto UVIJEK SAMO MUSLIMANIMA TRAZE USLOVE, Zasto NAROD Bosne i Hercegovine NE SIDJE NA ULICU I TRAZI DA SE GENOCIDNOJ SRBIJI NE UKINU VIZE PRIJE NASE DRZAVE?jer svi znaju da je ONA CISTI fasizam i nacizam? BIH4EVER!
Krvava rusija nema nkakvo pravo da se mijesa u unutrasnju politiku nase drzave,zar ne vidite da genocidna tvorevina trazi odcjepljenje,sad kad s dosli predstavnici SAD-a i EU-e u nasu drzavu dos\'o je krvavi rus da se mijesa?!Znaci kad nemoze direktno fasisticka srbija onda salju ruse???hej????treba za sva vremena dat genocidnoj tvorevini i genocidnoj srbiji da nece krvava genocidna tvorevina postat \"dio krvave fasisticka\"srbije! BiH4EVER!
jesi li posinku Svjetlanu bivsem \'\'USPJESNOM\'\' uceniku duduku BOSNJACKE gimnazije ime promijenio?