Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode Berin, dodje... 🤨
Ma dajte molim pogledajte ovog uhljeba iz kuhinje takozvane sestorke. Znaju da su izgubili i da nemaju vise nikakve sanse da se ikada vise vrate bilo gdje u vlast. I sada su presli na prestrasivanje naroda. Pa ovo je krivno dijelo u dosta zemlja. Grijanja ce biti, to je nasem begu Sefiku rekao Sultan Erdogan. A razlog? Turski tok, u tome je kvaka komunjaro, hajde sada nazad na spavanje. Uskore letis, i zamijenit ce te strucan i kvalitetan kadar.
@AQmega111 Ono kad se papak raduje.
Alagicu lopove ! Ovaj covjek je pokrao Bosnalijek, na kraju dobio otkaz. Kada zine, slaze !!!
Nije mi jasno kako se neko moze zvati direktorom ako ne radi nista u firmi
Lazete moj stari grije kucu 128 M2 na plin isto koliko ja placam za grijanje cijele godine za stan od 55 M2, plus moj stari je jedinka i nabavlja plin na malo. Ove cijene nisu odrzive a vi pricate o kotlovima i glupostima.
Đapa palamudis. Letiš a postavljamo naseg stranackog covjeka koji nece imati pojma kao ni ti.
Pazi se Berine Sejdo Šahbaz je u gradu
sad ce i tebi noga...kad vlada padne, hos opet u Bosnalijek hahaha
sve sto je dotakao unistio, on fol neki direktor..fuj ...
REDS pa i onaj sto je smijenjen je bio sa kupljenom diplomom. SDP u su izgleda vrh ovi sa zvanjem bez znanja.
sve vam u toplanama staro i puca ali su vam plate kao nigdje. Plate u svim javnim poduzećima pojedu poduzeće . Evo primjer Grasa, rudnika, aluminijuma...
Bez vode, bez kisika, bez grijanja, dobro imamo struje.
sda nek zaprđuje , mi ćemo se grijati
Evo sad kad ova krkanija dođe na vlast sve bIde dobro,namah.
Covjek elokventno, detaljno elaborirao probleme, pristup rjesavanju istih, strategije, modele poslovanja. Vama papcima bitno da li je SDA. Seljacine neobrazovane primitivne procitajte 10 puta ovaj clanak i shvatite sta radite u svim sferama drustva
Sad ce to SDO da sredi.
Je li ovo onaj sa diplomom fakulteta Braca Karic