Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su nas prodali na Berlinskom kongresu za dukate, samo neuki još sanjaju o povratku begluka i sultana u 21 vijeku
osmanlije su prve razvalile Bosnu i to trpimo dan danas. Užas.
A zasto mi, ljudi, ne bi MIRNIM protestom ispred turske ambasade jasno rekli sta mislimo o ovom turskom rovarenju i razvaljivanju Bosne? Ta bi poruka odjeknula i u Istanbulu, i u Beogradu, Zagrebu, Briselu...
Turska nikad nije zeljela dobro Bosni i Hercegovini. Da je zeljela nam dobro investirali bi barem pola onoga sto su investirali u Srbiji a ne pravili nam Dzamije. Jer u Kur'an u pise ako neces pomoc i dobro cinitit sebi nece ti ni dragi Allah pomoci. Od same molitve nema nista...
u ratu se nemogu sjetiti neke pomoci od strane Turske, mozda se varam. ali se sjecam pomoci Pakistana itd...
Vidimo li mi historijska ponavljanja, bas ciklična? Učimo li mi ista iz toga? Imamo li imalo mudrosti? Izbor naših vođa nam je definitivno preslab, ali može se probat ako imamo imalo pameti.
Pa ivako izdizu problem BiH na visoki nivo. A evo kako ga rijesiti srbiji uvesti sankcije Hrvatskoj sankcije nacionalistickim vodama uvesti sankcije onda ce raditi a ne kao dosad uzeti pare a nista nisu uradili. Da nebi tako nastavili sledeci i izdizali nacionalizam.
Šta se je desilo sa onom Turskoj koja je bila prije više od 20 godina jer u to vrijeme je znala je šta je dobro za BiH? Sada Turska samo pravi belaj u BiH gdje može, nekada smo bili dobri saveznici u opstanku BiH i Turske.
Postujem Tursku I njihov narod. Ali ovdje nemaju oni sta pricati o ustroju BiH. A pogotovo agresori Hrvatska I Srbija. NEMA SANSE! VOZDRA!
Jesi napacen ti lik gojuzeru
Turska gleda samo svoj interes. Niti jedan od predstavnika Bosnjaka ne treba ici na bilo kakav sastanak u Tursku i treba zaustaviti Dodikovu podvalu da agresori odlucuju izvan BiH. O sudbini BiH ce se odlucivati iskljucivo u BiH i to medjusobnim dogovorom.
Ooooo Turci (kako reče Nikola Kojo u filmu lepa sela lepo gore)...Čitajte Bosanci (mislim na prave Bosance) Ivu Andrića i sve će vam biti jasno!!!
Pitanje za sve. Kako se zovu stanovnici HR , kako SRB a kako BiH i CG. To su jedine istinske multietnicke drzave ovdje✅☝️
Hej Klix, hajde malo izostavi ove reklme u člancima...jedva dođoh do komentara!
Prilicno glup clanak. BiH nije zemlja tri naroda nego bosanaca i hercegovaca. Brutalna sila koja se desila ne moze to pobrisati. Ironija je da bas ti novopeceni tzv konstitutivni negiraju bosance i hercegovce i sve vrijednosti na kojima Bosna opstaje hiljadu godina. No pasaran!
znaci samo zapad
Ovo su slike kad su ova dva šejtana pratila Dodika u Anlkaru da potpiše građenje autoputeva od Beograda do Višegrada i Bijeljine. Spajanje Republike Srpske sa Beogradom. A onda je bilo veselo, Dodik i Erdoan u kolo, a šejtani u predsoblju
turci nam nisu prijatelji i nikad nece biti,oni samo gledaju svoje interese i glume svjetskog igraca.onaj ko misli da su mu turci braca neka seli u tursku
Ko ovde koga zagebava
Turci nama zele dobro nacelno, ali ako nadju malo imteresa prodat ce nas kao sto su kroz istoriju vec radili.nisu to braca, braca se ne ponasaju tako.