Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
---- 5.000 metara kvadratnih u vrijednosti od 7,4 miliona KM Kvadrat zemlje ispod STeleksa 2500 KM ? Bogami se iznad njega trebao izviti najveći neboder na BAlkanu da to opravda !! Stani malo, a sprječavanje provjertravanja uz MIljacku, zagađenje zraka i to ? Ma ko vas hebe građani , IMATE SISTEM PAR NEPAR ! da se LAKŠE DIŠE ! :)
Sa nekih 99,97% sam siguran da je tu trebala da nikne jedna veoma visoka škola. Cirka oko 200 metara ! Samo profesori zaboravili onu narodnu: SVaka se škola plaća !
hehe nekome oni nisu odgovarali..i to je to :) Jer u suprotnom bi cijelo Sarajevo bilo iza resetaka.
Mah Bakir bacio oko na zemljiste zato se odjednom ovo izrovilo. Inace Turkovic zakleti SDA sa porodicnim vezama.
Gledajte i ucite se kako ce Bakica sa nekim od Arapskih glumaca preuzeti ovo zemljiste
@drndaja krme te ubolo :p
Pred svih ovih znanih, a koliko tek neznanih kriminalaca, ne znam kako očekivati neku budućnost u ovoj državi za ovaj narod. Pa jebote ovo je kotilište lopovluka! Goli otok pod zakup, pa koliko košta da košta, jeftinije je nego ovu gamad držat na slobodi!
... na životu.
Generalno, problem nas balkanaca je što bi se svi radije priključili ovim lopovima, ne bi li šta hajrovali nego što bi ih svrgnuli sa vlasti protestima i pobunom....i šta onda očekivati od budućnosti?!?!?! Bace nam neku nacionalističku baju i odmah bi svi za pušku i nož, a to što ćemo biti robovi za 5-10 god. to ništa!?!?! Odgajamo i školujemo djecu da bi ih ovakvi izrabljivati i ponižavali!
Jel ovo Enes Begovic p😣jevac
E koji će sad sudija isplivati sa odbacivanjem optužnice !!!
pa hoce li ikada sprijeciti kriminal??? uvijek se bave starim zlocinima o kojim carsija prica po godinu ili dvije.
Pa Boze dragi,ima li ijedan posten politicar u Bosni? Barem jedan,za primjer,da ne izgube ljudi bas potpuno nadu...
poštenje i političar ne idu u istu rečenicu nigdje u svijetu pa tako ni u BIH
Cuj i Enesa Begovica.......... Dvojnik ili fakat on?
@Ofanziva hahahahahaha ++++++++++++++++
@Ofanziva hahahahha ++++