Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim i da istruhnu tamo!
HRVACICU LOPOVE!!!!! Na sedzdu padas 5 puta dnevno, a OTIMAS TUDJE!!!! JE TE STRAH BOGA??? Kako zavrsiste radnju SUADINOM DJEVERU NA Carsiji... ha?? SIPA ispitajte i to!!!
Ovaj nas uhićenik pravo PREPORODIO ! Izgleda je BiH i skupo koštao ! http://www.preporod.com/index.php/sve-vijesti/drustvo/akuelno/item/6296-asimilacija-bosnjaka-u-entitetu-rs --- Naravno da kao čovjek koji je zainteresovan za napredak i razvoj Bosne i Hercegovine, zainteresovan sam i da pokušam inicirati određene društvene pojave koje, po mom skromnom mišljenju, mogu veoma skupo koštati Bosnu i Hercegovinu.
Hrvacic - "Selam Alejkum" glavni pozdrav... :-)
Haha vidi mevlida sto je u ratu davao injekcije, i on advokat.