Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPAS DRZAVE I NARODA JE U PROMJENAMA, potrebna je brza AKCIJA za promjenu politike i vlasti. Nama je potrebna vlast koja ce biti jedinstvena i koja ce se suprostaviti podjeli drzave po etnickim torovima, etnickom ciscenju i poitici MZ koja je LEGALIZOVALA REZULTATE GENOCIDA DEjtonskin mirovnim sporazumom.Patrioske snage BiH , BOSNACI i DIJASPORA su za DEMOKRATSKU, MULTIETNICKU DRZAVU BiH. Postojeca vlasti BiH i MZ uz izuzetak pojedinaca je za CIMENTIRANJE priznatih rezultata GENOCIDA Dejtonskin mirovnim sporazumom za potpuno unistenje multietnicke drzave BiH i PALESTINIZACIJU bosnackog naroda. Ja sam za brzu AKCIJU za PROMJENE, mislim da imam vecinsku podrsku naroda kojeg je postojeca vlast i MZ gurnula u propast. Jedina nasa sansa su PROMJENE!!!
cipelama nesta promjenit?? molotov cocktail-i i kamenje!!
E stvarno ste bezobrazni zbog ovog brisanja komentara.... Svaka cast!!
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
Koje sranje! Nasli ste odakle ce te uvoziti obicaje. Ako vam ti politicari ne odgovaraju izaberite druge stoko glupa!
izgleda da su ovi stigli sa ovog prosipanja od akcije; počeli su sad s komentarima.
OVO JE SRANJE U BOJAMA!!!!!!!!!! Da je ovo neka normalna država, dosad bi se već na stotine hiljada ljudi okupilo i kamenjem gađalo PARLAMENT, ZGRADU VLADE, POLITIČARE LIČNO U GLAVU A NE NJIHOVE SLIKE!!!!!!!!! SAMO PIZDOHARE I KUKAVICE GAĐAJU TUĐE SLIKE JER SE BOJE POGODITI U GLAVU PRAVOG KRIVCA... HAJDE ORGANIZUJTE VELIKI MEETING ISPRED ZGRADE VLADE DA NJIH GAĐAMO A NE NJIHOVE SLIKE.... JAKOG LI SKUPA MAAAAJKO!!!!!!!!
al kolko se gamadi nakotilo necemo imati dovoljno cipela
@Abd - U neke stvari vjerujem a u neke sam sigurna - primjerice sam sigurna, da Bosnjacima (osobito Sjeverne) Amerike, ni najmanje ne smeta Bush, jel (?) u suprotnom bi slikovito cipelarili americku vladu - ali nisam sigurna da nece doci do obrnuto proporcionalnih događanja, ali ne samo u Americi nego diljem zapadnog svijeta.
Abd al-Wahha... 03.01.2009. u 10:46 ****** neka ti znas i neka si ti na cisto sa arapskim obicajima, tradicijom, kulturom... kao da si vec prozivio cio taj iz nase perspektive crno-bijeli svijet i prenosis nam svoja licna iskustva, pokusavas ,,inteligentnom\'\' igrom rijeci na ,,duhovit nacin\'\' da razbijes nase primitivne predrasude, da nas prosvijetlis... duso draga bitno je sta je u glavi a ne na glavi i nije vazno u cemu si nego na cemu si.
DOOOLAAAzim!
Potpuno se slazem sa iskazivanjem revolta gradzana ! Predlazem da se protest zavrsi tako sto cemo na trgu Alije Izetbegovica SVI isprazniti crijeva...A onda cemo se , svi okupljeni, medjusobno mazati govnima uz pjesmu \'\'I krv svoju za Bosnu moju\'\' Skup mozemo nazvat \'\'Prva sranja u 2009.\'\' Zato skupimo se u sto vecem broju, dodjite da seremo zajedno !!!
Jos jedna zap.sarajevska ujdurma...Nije tesko pretpostaviti ciju ce sliku najvise \'cipelati\'...No nije to ni lose ! Jos jedna cigla u zidu ! Sve u svemu ,potpuno ste raspameceni...i providni !
@abd-hahaha svaka cast jarane
Evo, vidite braco sta se radi...ne daju mi da govorim sto je ugrozavanje ljudskih prava i demokratije, a to je vec u nekim poveljama zapisano a sto mi rece moj šejh Abdul Malik bin Ezizi al Bosnevi (inace bivsi lopov sa Mojmila, ali doso tobe). Nego kada smo vec kod cipela, i mestve i sandale mogu biti dovoljno tople da vam zagriju tabane. I zato ja podrzavam ovu akciju, jer cemo se mi braca tako otresti i pobacati nase cipele i posle obuti sandale, mestve i pape sto je u skladu sa nasim obicajima, tradicijom i vjerom.