Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li se odreci i plata i doprinosa za svaku sjednicu koja nije odrzana ?
to bi bilo jedino ispravno.. jadno i sramno ponasanje vec 20+ godina..nikako da skontam kako vecina ovih ljudi se moze pogledati u ogledalu..
@ares_the_archer ne mogu......povratim na njih
Ahmetović bi pomagao migrantima tuđim parama. Lahko je tuđim klincem gloginje mlatiti.Šta si ti lično uradio Ahmetoviću? Jesi li možda primio sebi kući bar jednog arapina? Demagog.
cuj crne Dusanke oni su prisiljeni DA ne dolaze zbog Spirica tesko narodu I sa I bez Spirica kao tebe I ostale koji misle da su samo oni bogom dati DA vode ovaj narod
Yebali ti migranti majku onu bjelocigansku Ahmetoviću
Ma šta uopšte imate dolaziti na sjednice? Ko je čuo da se na sjednice dolazi i kao nešto raspravlja, ko da je građanstvo imalo kakve fajde od toga, gubitak vremena. Pa kad već nema fajde, onda najbolje ni ne održavati sjednice, telefonom dogovoriti sve vezano za tendere i raspodjelu plijena jer se zbog toga izbori izgleda samo i održavaju.
Ciganin je al najlepši!!!!
ahmetovic najskuplji mediciski brat
Pomozite građanima i izvršite kolektivno samospaljivanje...
ove da ukinu nebi niko ni primjetio, ionako se provrte i tuspase (ponekad) i to je to...
Dok je "intelektualaca" kao Ahmetović, Parlamenti ne treba ni da postoje.
Misliš što ste i radili zadnje 4 godine?
a pare liježu redovno na račun, pišaj sirotinju
Samo bi nam Chuck Norris mogao pomoći.
VLasti više nema i ovo je neka vrsta tehničke, a ona u principu ne radi ništa. Porblem vlasti u FBiH je što je tehničkom manadatu evo već 4ta godina, a sve zahvaljujući vašim glasovima