Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvedite vi slobodno Njemacki jezik od 1 razreda u svim skolama pa i u institucijama...
Bosnjaci su nastali 1993. Kad i boy band Back Street Boysi, a prvi boy band New Kids on the Block su stariji 3 godine od Bosnjaka!
Ali su tzv Bosnjaci stariji cak dve godine od boy banda Take That!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobro se izljubi sa stolicom u parlamentu, sda pustila niz vodu ove likove jastrebove suljine ...
bosanski jezik se moze izucavati samo u bosanskim skolama...a takvih u republici srpskoj nema...kao sto u republici srpskoj nema ni bosanaca....posto je republika srpska demokratska drzava dozvoljeno je bosnjecima da osnuju svoje skole i uce bosnjacki jezik...ali bosanski,argentinski,navaho indijanaca ili eskimski nije jezik koji ce se izucavati u republici srpskoj...
Predlažem predmet njemačke istorije i zakonodavstva. Trebaće svim mladima...
A šta je sa hercegovačkim jezikom?? Mislite li i na naša prava, samo se Bosanci uvazavaju????
Hebem te luda, ima li Bosanskog jezika u srbiji i hrvatskoj.
Zašto nema bošnjačkog???
Valjda Bošnjački?
Ukinuti Bosanki, Srpski i Hrvatski, uvesti pod obavezno Engleski, Japanski, Njemacki, Kineski.
To nikad neće biti usvojeno jer vam treba većina iz RS-a. Savez za promjene bi potpisao smrtnu kaznu i debakl na izborima ako bi za to glasao. tako da još jedna predizborna šuplja.
Dobra ideja, slazem se, postedila bi nas puno nepotrebnih neuroza i politizacije. To ne bi trebala biti tri posebna predmeta jer mislim da bi djeci ipak bila prevelika gnjavaza. Mozda da sat jezika traje 15 minuta duze i da se na "primarni jezik" odredi i jedan dio sata, recimo 40+20 minuta, da se djeca nauce ako ima nekih razlika u sintaksi i rjecniku i mislim da bi to bilo posve OK.
Ti svoj jezik koristis za lizanje maloljetnica.Tu si car,a politika je tvoja proslost.Neko otac nacije neko djece,a ti hoced biti otac jezika bas glupo od tebe.
pa to jeo ono SRPSKO -HRVATSKI +BOSNJACKI
Prestanite nas vise dijeliti mamice vam! ¡
Serem se više i na te vaše izmišljene jezike, daj te djeci da uče engleski i njemački, da imaju neku budućnost. Gdje god se neko hoće da dalje usavršava ili da komunicira sa strancima se odvija 90% na engleskom. Sa tim vašim jezicima možete samo lizat dupe ovim kriminalnim političarima.
pod obavezno uvedite ucenje njemackog jezika od prvog razreda