Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj miriše na novog našastrankaša. Imaj taj vibe "Na zapadu me odmah skontaju, ali u Bosni mogu bacati ublehe godinama."
👏👏
@Dubitatio Kad si sebi naklikao tolike lajkove, mamu ti botovsku?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko hoće da se samovoljno iz Austrije vrati u BiH znaci il da je "puko" il' su ga otjerali... Ovo drugo je realnija opcija, Mada ko zna :)
Otjerali ublehu
Ni tamo ne cvjetaju ruže, pogotovo ne za muslimane... Mogu oni glumiti da su građansko društvo, i da su svi jednaki, ali neki su jednakiji od drugih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ima onih koji misle da su ovo čista posla, trebaju posjetiti liječnika...
Ovo je dokaz da se kod nas isplati bavljenje politikom i da čovjek napušta Austriju gdje ne može muljati i vraća se da bi profitirao ovdje.Zna čovjek gdje se može opariti.Niko neupućen ne bi to uradio vidi se da je čovjek u toku događaja.
Husaga, ja sam mislio, Ti si malo inteligentniji.
Nogirali Austrijanci poturicu i eto ga opet kod nas
dati mu šansu !
Ovaj covjek je obecavajuca opcija,u sveopcem politickom kolapsu danasnje bh politicke scene,gdje se istrosena i kompromitovana lica vlasti i opozicije,vrte u zacaranom krugu nepotizma i korupcije.On ima dragocjeno iskustvo u politickom djelovanju i zeli da animira dijasporu.Dobrodosao!
Nadamo se boljem.
Oj nemoj molim te
Šta je po zanimanju? u zadnje vrijeme šalju nam ve više globalističkih mutanata da ostvaruju ideje Schwaba i Soroša. Takvi su obično prošli kurseve brainwashinga u inostranstvu i nemaju nikava konkretna zanimanja osim članstava u NVO. Ako počne pričati o klimatskim promjenama, vakcinaciji, kovid pasošima, digitalizaciji, inkluziji, LGBT, priključenju EU i sl odmah mu treba dati nogu u g...icu.
Nema novaca dovoljno u Austriji ako se baviš politikom jer većina koja se bavi politikom imaju svoj biznis i što je naj bitnije nemoze se ukrasti i ugraditi u neki projekat. Doćeš ovdje jer vidiš kako političari dobre žive pa ćeš doći i ti sa pričom o patriotizmu i da ćeš nešto promijenit a u biti znamo ko i većina državna sisa od par hiljada maraka.
Bosna treba dijasporu jer nema pametnih ljudi. I politicari u Bosni su ostali jer nisu sposobni i jer su praznoglavi.
Tipovi imaju pare, ne znaju kupiti 3 miliona BioNtech Pfizera.
eto jos jednog da muze drzavnu sisu
Da si bogdom kakav zanatlija,takvih ko ti imamo ko govana.
Žalosti moja, ovaj naviko u Austriji kada ispriča bajkovito, pozitivno, kulturno i optimistično, odmah ga tamo poguraju daju funkciju i uslove, a nema pojma da će kod nas biti žestoko kažnjen sa svih strana od našeg ljubomornog luđačkog naroda do primitivnih političara
Skonto nema love od politike u AT
Bosna je krenula u pogresnom pravcu,Sad se valja dobro potruditi da se vrati na eu kolosijek