Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret je odabrao, posto Fadil nije doktor pa nije znao.
@Pokemon990, uhapsite Solaka i Hodžić! To je najmanje što se mora učiniti odmah. A onda i sve ostale koji su učestvovali u ovom neviđenom i drskom kriminalu i krađi narodnog novca.
Ja sam znao da je Fikret glup,ali da je ovoliko glup,a uz to jos i gladan!?E to je vec nevjerovatno.
Agencija za slom svega normalnog.Pa vi i aminujete sve ove pljacke.
Šta kaže Sebija glede ovijeh portabl respiratora? Jeli se Seby ikako oglasila? Nije? Neko može pomisliti da je i ona umiješana u ovu nabavku.
hahaha jesu li naivni ovi iz Agencije ili se samo prave ? Pa lako je odabrati u BiH firmu za nabavku i odrzavnje respiratora ili bilo cega drugog, samo treba pitati sefa stranke i eto gaaa
Pa šta se tu ima pitati.Izabrana isto kao i dobavljač, dragi moji SDAovci bleeee bleee...
Fikret veliki Musliman ! A vamo krade pljacka vara !
...
Kontam samo šta se dešava tamo iza čim je ovako "ipak krupna priča" puštena da se kotrlja i da se raja zaokupira.... #jbgsamokažem
SLUČAJNIM ODABIROM LOGIČNO. Kod nas je sve slučajno, ne bi oni nikad namjerno zajebali...
Sve da nema nikakvih malverzacija ugovor nije ispoštovan, gdje je preostalih 20 komada.
Fadil je vec naso sljedeceg „Fikreta“ za odrzavanje Ventilatora😜😋🙈
Respiratore ce da odrzava firma sina Dr. Asima Kurjaka kod koga je u toku rata u Zagrebu studirala Sebija Izetbegović i uz čiju je “nesebičnu” pomoć i zavrsila fakultet nakon dugoooo godina studiranja. Aferim.
Vi Bošnjaci pravoslavci otpadnici svog bosnjackog naroda ugledajte se na Nanića i kako se brani domovina. Postat će vam uskoro tijesna Banjalučka enklava.
Mogu li ja sada da otvorim neko poljoprivredno gazdinstvo za pranje novca mada nemam nikakvog znanja o poljoprivredi niti me to zanima? I da se ono zove zlatna jagoda? Više volim zlato već jagode al' eto :)
@Istinoljubiv2020 U pitanju je naravno sarkazam zbog navedene afere i skandala ako neko nije shvatio, samo kažem da je u ovoj državi sve moguće i da me više ništa ne iznenađuje.
Jel se ko sjeca afere SDA ovca Kemala Causevica? Jel iko jos o tome prica? Stanovi, poslovni prostori .... Jad smo mi narod. Revolucionari iz kuce!
Ma sta vise pisete, pohapsi lopove, vrati smece od opreme, vrati pare u kasu ili daj za poticaj privredi i zavrsite. Jos ce na kraju dati ta firma da su respiratori zlatni, malo vrijede i da treba jos dodati para .... MA HAJTE MOLIM VAS.