Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodja prava...isto kao ona Kajmakovicka..sram da vas bude diplome,koju imate..fuj
Okerepio bi je ladno
Ne razumijem kako moze sramotiti struku. Gdjo vidovic, sram vas bilo! Ponasate se kao kriminalac. Pa vi najbolje znate sta znaci skrivati dokaze! Sram i stid vas bilo,! Vi ste bruka i sramota za advokaturu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da postoji i gram istine da ovi nisu krivi, i da je ovo udar na 'bosnjake' kako tvrde zeleni, zasto bi Vasvija pokusala iznijeti telefon i sakriti dokaze. Sve je jasno.
Da je kakav obicni građanin u pitanju nalezao bi se on dobro,ali kod nas krivci za velika djela ne leze,ovdje se zatvara bijeda za krađu metra drva.
TIP UHAPSEN I NISU MU ODUZELI TELEFON, KO FOL SAKRIO GA U GACE, PA ONDA PODMETNUO OVOJ? KOGA TUZITELJSTVO LAZE?
Kod nas sudije, tužioci, advokati rade protiv države, isti kriminalci kao i ovi koje oni brane, znaju sve o tim poslovima, nema nigdje u svijetu da su raja sa kriminalcima i da, se oslobađaju bez problema
Namazana je ona
Hebo te led advokat pa krijumcari telefon kriminalca
Provalilia se za ovaj telefon Ona neće ale ovaj sudija i osmica najebat žestoko
da je kriva mjesecar bi je branio
laktaški vepar se javno hvalio kako prisluškuje opoziciju i niko ga ne hapsi ?? drugo, stranih agenata u BiH ima na stotine i mnogi prisluškuju sve i svakoga, niko ni to ne spominje, tako da makar iste aršine imate prema svima ili se ne blamirajte
Botoksirana i odvratna kao proljev, dovoljno je reci 'advokatica' 🙄
Izvuče se izbotoxirana SDA bakutanerka. 1:0 za Blonde Botox nakon prvog poluvremena...
vasvija analna rodjena sarajka,sarajevska advokatica analna sarajevska pravnica
Ovog vrhunskog advokata pokušavaju ukloniti Jebaće ih u njihovim kukuruzima ....
Čudo se nije ogrnula zastavom BiH?!💩💩💩
Dok god je Tegeltija, Oleg Čavka, Gordana Tadić i ostala kriminalna svita na slobodu, ovdje neće biti sreće.