Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu mu ništa čovjek je neprikosnoven živa legenda!!!
Ponesi zastavuu ..🇧🇦
Drzava u kojoj se herojima sudi. Onda kazu ako treba opet cemo ratovati...
Dragan Vikić LJUDINA
Herenda se nagodio. Proimijenili mu identitet i nece se vise vracati. I sad svako koga ovdje osumnjice kaze - nisam ja Herenda je. Tako bi i Caco da je ziv ili Juka rekli - nisam ja nego Herenda. Svasta se radilo u ratu. Svasta. Oni s druge strane, a koliko znam i mi. Svega je bilo...A ko hoce da se zaludjuje glupostima da je za sve kriv Herenda - samo naprijed.
Stari mi je stradao u ratu, bio sam 3i i po godine na liniju u Sarajevu i sit sam bajki o "herojima". Linija fronta je od maja 92 ostala do kraja rata. Ni kilometar dole ili gore. Nazalost, taj Milosevic je Aliji dao ovo sto danas imamo - SARAJEVO. Jer su Srbi drzali Grbavicu, Trebevic, dio Dobrinje, Ilidzu, Ilijas, Vogoscu i Neđarice. Mrzim te posljeratne heroje i bajke. Ohladite vise. Dajte ljudima posao i i perspektivu.
Ponesi zastavu još jednom legendo
Dragan Vikić je simbol Bosne i Hercegovine za kakvu su se borili pravi patrioti 92-95. On je himna, grb i zastava Republike Bosne i Hercegovine. Zbog toga je cilj neprijatelja BiH da čovjek bude kompromitovan. Da se ukalja ono što je Bosna i Hercegovina trebala biti. Da se ne kažemo, koliko god je njima cilj da ga okaljaju, skoro isto je to cilj i SDA, jer ni SDA nikad nije iskreno bila za građansku BiH. PONESI ZASTAVU DRAGANE VIKIĆU!!!
Opet kontraobavjestaje sluzbe idu u akciju preko svojih satelita u BiH
ti Senada sanjaš a možeš mu ga samo popuššiti
Komandante uz tebe smo!
Sad se Senad na Fake TV-u napraviti emisiju sa svjedocima protiv Vikica.. 3-ka ce to platiti koliko treba
Čitav rat sam proveo u Sarajevu i na linijama, Kemal Ademović je ranjen, Vikića na linijama nisam nikad vidio, jedino sam ga vidio kako hrani pse kod Doma policije. Ne minimiziram njegovu ulogu, ali bilo je i većih heroja objektivno.
Ubio kolegu na treningu, o tome niko ne govori. Nije procesuisan, vec nagradjen funkcijom komadanta specijalne. Tako je radila SDB, od tada vjecito ucijenjen, nije lako biti Dragan Vikic.
Vikic je istinski heroj koji je samo branio svoj grad.
Dragan Vikic je sarajlija koji je branio svoj grad od razularenih Milosevicevih koljaca. Tuzilastvo mu to ne moze oprostiti. Sarajevo je u velikosrpskoj agresiji na nezavisnu drzavu BiH,bilo predvidjeno da saptom padne.Kod jednog pravoslavnog popa je pronadjen spisak i adrese intelektualaca Sarajeva koji su trebali biti odvedeni u logore i likvidirani,da su ti agresorski vojnici JNA uspjeli uci u Sarajevo.
Počeli smo se stidjeti svega. SRAM NAS BILO!!!!!!!!!! Zašto šutimo, zašto se niko od glavurdi iz KS ne oglasi, zašto šute specijalci i sadašnji i bivši, zašto šute Bogić, Miro, Kemo, Stjepan, Željko......., zašto šute Duška, Arijana, Senad. Zašto????? Pa Dragan je zaslužio,a ono bar malo pažnje javnosti.
Na Klixu ni rijeci da je vodja navijaca Sarajeva zvani “Zecja usna” danas osudjen za ratne zlocine.
Vikic je heroj Sarajeva i BIH