Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam upućen u ovu temu. Mehmed Osmanagić, završio fax u Banjaluci, sredio da Špirić sa Dodikom bude na crnoj listi, vlada RS ga smjenjuje, Radmila (pravnica) ga brani, univerzitet u BL ga brani, bošnjaci ga pljuju. Fakat ništa ne kontam...
Osmice, sve ti uzeti mogu, ali znanje NE !! :D
Ako zelis unistiti neki narod, unisti mu obrazovanje. Kontrole pocnite sa lokalnog nivoa. Dakle , provjeriti diplome svih nacelnika opcina od pocetka rata pa na ovamo i njihovih prvih saradnika , pomocnika. Kad to zavrsite, onda predjete na kantonalna ministarstva, pa fino na entitete. Usput pretresate direktore javnih preduzeca, rukovodioce sektora i organizacijskih jedinica. A sta cemo sa laznim doktorantima, majko mila?!
@Marianne2019 Provjerite i ovog sto je "opalio" dislike. :-D Izgleda da ga plaho nasekirala tematika.
Ovi iz FBiH polažu u RS, a oni iz RS polažu u FBiH ili Srbiji !!! Tako je LAKŠE zametnuti tragove DIPLOMA stečenih na NEREGULARNI način !!! ZAŠTO se nije školovao u FBiH !!! I kakvi su to LIKOVI koji stiču DIPLOME u poznim godinama, a zauzimaju VAŽNE FUNKCIJE U DRŽAVI !!!
Bošnjačka sramota je što uopće zemljom upravlja vladajući par: Izetbegović (čitaj SDA). Sramota na našu sramotu što je šef obavještajne službe ujedno i bivši tjelohranitelj te iste porodice (čitaj portir). Treći sloj sramote je što taj čovjek lažirao fakultete i niti po bilo čemu nije adekvatno obrazovan za ovo mjesto! Pitam se samo: imal' dna da jednom konačno stanemo padati!
Kakva komedija od univerziteta, vlasi baš ništa ne znaju da vode, čekić bi pokvarili, bolje im je da zatvore ovu nakaradnu štampariju diploma jer će je inače morati Bošnjaci zatvoriti kada oslobodimo BL, a dani su u pitanju..
@SvetiKmetSiman
Osmane, kud ćeš u Banja Luku na školovanje, imao su Sarajevo, Travnik, Mostar
Nek izadje na neki ispit i pokaze sta je naucio i gotovo! :)
Ovdje je zapravoDodik najviše oštetio Univerzitet jer ako se prizna poništenje jedne nelegalno stečene diplome nema razloga da se vjeruje da je to jedina falsifikovana diploma. Onda inspektori moraju ući u fakultetsku studentsku službu i pregledati sve knjige i ispite svih diplomanata koji su ikad završili ovaj fakultet.
Osmane Hrvatino!
Ovako, ako je ova drzava normalna sto nije, razlog sto smo svi otisli raditi vani, jer nam je lakse da nas neki stranac hebe za pare nego nasi za dzabe, ugl, kako je moguce da sve visoke funkcije tuzioca policije sipe ose drze srbi, i onda se pitate kako to da se bosnjaci hapse kao ovi 16 ljiljana prosle godine, zasto dozvoljavamo to, a zna se da su srbi klali djecu imaju dokazi, i tjela bez glava.
100%! Mladi napuštaju jer hapse ljiljane i ostale mlade perspektivne ljude iz rata, to je glavni razlog Treba asocijacija mladi SDA koju također predvodi vrlo mlad momak da reaguje 😆
Šta sve čovjek neće čuti u u ovoj zemlji?
Koliko je samo osmica na drzavnim jaslama, ihhh....
Idi zavrsi u Travniku.
Doklen će te udarat po naj jaćoj stranki u državi. Živijo Alija , živijo Bakir , Sebija heroinjaaa. SDA , sda , SDA , sda , SDA
Neko se dosjetio da sa srednjom trogodisnjom nemozes na fakultet to ga je zeznulo