Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da nam prijetite! Boce su krive a ne nadležni organi! Ma nemojte da ovaj kisik iz Trebinja ukombinujemo sa Fikrinim respiratorima, pa da vas onda sve priključimo, bezobraznici jedni. Oni će nas da tuže...
jaro Fikret je 50 puta podgrijavana supa... tema je kisik za varenje co2 aparatima i vrh eresa,dal je Fadil bilo bi odmah hapšenje... ovako moramo sačekat novog tužioca glavnog,jer tadićka ne apsi po eresu
Šeranić se dobro nosi spandemiju.
barem polovicu umrlih ''od korone'' ubili su Sebija, Bakir, Fadil i vlada RSa.
Hapsi krme Seranica
Ma ja a kad gospodin Izetbegović dijeli po 10KM dječici onda šutiš
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A kakav je kisik u šibicarskim bolnicama i kliničkom centru kojem rukovodi psihopata sa lažnim diplomama sebija? P.S. Šta ćemo sa diplomama medicine gdje je prevarantica bila "profesorica"?
Gledaj govneta Tomica i on se javio,sva ljaga kuka i motika se podigla sad toboz neka afera,ajde da vidimo sta cete dobiti na sudu,smradovi jedni
@gooUser1598982721 panj i gotovo
Ovaj Tomić bi i mater prodao za pare, a da ne proda ovaj slučaj. Prije nekoliko godina, preko medija ubjeđivao javnost, kako je Hanka Paldum onome četalju iz Silosa kojeg je zastupao gnječila jaja, pa ostao neplodan i na kraju propade mu slučaj.
Narode ubijeni su vasi najmiliji koji bi bili tu da nismo dopustili da nam ovi sarlatani vode drzavu. Ako zelite sprijeciti da ubiju i vasu djecu reagujte. Ovo je zadnje pred haos koji nastaje. Probudite se, situacija je i vise nego ozbiljna.
Najveci mafijasi su padali zbog poreza (a ne zbog tesko dokazivih mafija poslova). Dodik i kompanija ce zbog HAVE! (hava=kisik; to have=imati).
Milionske tužbe u najavi? Svi ovako trebamo za nesavjesno liječenje, odrati ih do gole kože. Ubice bez savjesti...MRŠ
Pojavio se i Duško Tomić "Bounty Hunter" 😁
Ne vjerujem sta citam😳
Čim završe medicinski fakultet, ljekari postaju agenti farmakomafije a do pozicije ministra steknu desetine sotonskih osobina. Liječenje? Ma jok... Samo cash sa svih strana, i vlast, naravno.
mamma Mia .bit će veselo.kako je fino kad možeš spavati mirno.
Znao sam ja cim ga nafalise, te strucan, te ide biciklom na poso’, te drzi pandemiju pod kontrolom, te dobre mjere provodi, kad ono ćorak, jbg
Auuuu bice zanimljivo u narednim danima, Farma, Zadruga, Parovi i sl bolesnicke jebomozgalice na aparatima...
Kisik u medicinske svrhe, a ne medicinski kisik. Rublika vjerovali ili ne.
E ne mere Seranic u zatvor,on je dobio nekoliko nagrada.Zatvorite nekog drugog,eto vam Dzaja.