Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne stide se ni priznati da zajedno rade protiv naroda..
@UkruhKrajiski ....Ja sam davno rekao da je SDA ustasko cetnicka stranka i da su najveci dusmani Bosnjaka....izgleda da bolje nismo ni zasluzili
@spreca kakvi smo, dobro je.. bitno da oni selam nazivaju na skupovima, a ostalo manje više..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjak, recimo iz Mostara, glasa za SDA, nakon sto je prezivio sva sr.anja od strane UZP, i onda ta SDA sklopi koaliciju sa njima, a krezubi Bosnjo i dalje vjeruje da je SDA njegov zastitnik i borac za njegova prava. Pa nije tu kriv niko drugi do zatucanog krnjavog ruralca ciji glas dovodi ovakve na vlast.
Mostar je drug opoganila stoka sa podveleskih sela i magarad sa brocanskog platoa...Hay ti to sad vrati u vukoyebinu
Džaba vam je Adile, oni opet više vole Dodika. Jedina 'saradnja' koja ih zanima je treći entitet, a onda kud koji. 😏
Adile i tvoj šef i svi ostale SDA-ovce, nosite se u tri lijepe tamo njihove. Ali neka to bude što EMOTIVNIJE! Skotovi fašisički! Fuj! Kako ćemo da vas deremo u KS!
Nemoguće je napraviti vlast bez HDZ-a, bez svih ostalih bi možda i moglo. A to sve zahvaljujući činjenici da su Bošnjaci razjedinjeni. Svi hoće vlast, svi hoće da su predsjednici, direktori, da su u odborima raznim itd... I onda imamo ovo što imamo. Čak je i kod Srba bolja situacija, ljudi imaju 3 ili 4 stranke, a jedna je ono baš baš dominantna, zna se koja
Bojim se da mu je sve ovo dzabe...nije 41' pa da hrvatima treba topovsko meso...jednostavno sokci ne zele islam u suzivotu
Kako dirljiv govor,suza mi je krenula....zbog ovakvih tzv.bosnjaka sam pobjegao u inostranstvo...ubice sopstvenog naroda!
popij go...
popij go...
Postujem Srbe i s njima treba graditi zdrave odnose, ali mi Hrvati i Bosnjaci (potomci ugl. slicnih predaka, bez obzira jesmo li po krvi vise Hrvati ili Bosnjaci) trebali bi napokon graditi iskrenije i cvrsce prijateljstvo/ partnerstvo jer Srbi ugl. oduvijek imaju neke svoje snove i put zacrtan u memorandumima. Gradimo zdrave odnose u FBiH jer to je garancija mira i uspjeha BiH. Lijepo je da je i Bakir nedavno priznao da je HR korektna, a Peljeski nije bauk. Ovakav diskurs budi nadu! Peace!
Tako je Munibe...
Realno čovjek rekao kako jest
hebem li vam djecu fasisticku!!!!
Adil bi da bude Hrvatsko cvijeće, kako su mu i predci bili u II.sv ratu. Ali jbg sjebaše ih Partizani!
Ne sumnjamo mi da ćete nastaviti raditi zajedno na ličnom bogaćenju i upropaštavanju države, kao što radite evo 20 i kusur godina. Vama je vaša fotelja najvažnija, koga briga za državu i narod. Nidje bogatije zemlje od Bosne nema kad tolikim uhljebima desetljećima osigurava sve beneficine.
SDA, smece. ...
Osmanovići. Malo ih je ali su brate pravo dobro raspoređeni.