Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj namjerno pred Bajram. Bože sačuvaj šta ovi samoprozvani vjernici uzimaju za razlog
@crkvenjak a za vrijeme onih prije je cvjetao grad? Pa nikad susnija godina od ove i vidi nema redukcija vode, dok prije usmrdjeni hodali jer se istusirati nismo mogli kad sa posla dodjemo.
Pro-srpska-izdajnicka vlada!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
pa politika te je tu i dovela. Ode ti SDA u propast hajd i ti s njom !!!
Vehabija dobio lansirnu pedalu...ne bih se čudio da se vrati, s prslukom nekim
Pa ne znam sta je problem. Zar tako nesposobnog SDA kadra treba ostaviti da i dalje unistava Hitnu pomoc. Treba ga smijeniti koliko jos veceras.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve veze ima vjerski praznik sa radno-pravnim statusom ?
Voditelj: "Je li malo neumjesno poređenje sa klanjima pred Bajram, činjenicu da je neka majka izgubila 2-3-4 člana porodice - sa vašom smjenom?" Adem Zalihić: "Ne. Apsolutno ne. Ne smatram da je poređenje neumjesno."
Tuga.😔 Samo podobni. Idemo dalje 👍
To su isti oni koji su ti naredili da plašiš narod pričajuči o koroni,kako se maske moraju nositi,kako moramo svi u kućama ostati,moramo se vakcinisati,jer cemo umrijeti od ovog virusa.To se može porediti sa ratnim zločinom,a ne tvoje "gubljenje"direktorske fotelje...ušljo.
Ako su ti uzeli fotelju, nisu te istjerali sa posla. Ovim dokazuju da nisu ništa bolji od SDA. Džaba Konakovicu, nema glasova.
Pa jee tuzno 😔
Pa jojjj, mogli su sacekati do cetvrtka, ccc
Pa jojjj, mogli su sacekati do cetvtka, ccc
vidiš ti ove ohole SDA gamadi,ono fakat misli da zaslužuje bit na bilo kakvoj poziciji koje su samo mogli dobit preko sda neofeudalne mafije.
Ovo postaje kriminalna drzava mislim. Odavno jeste ali svaki dan sve veci i veci kriminal
Ovaj da udje u londonski metro sa rancem na ledjima, svi bi se pobegli glavom bez obzira.
Ima 3-ka fantasticnog nastavnika tjelesnog za tu poziciju....
Ko je "legitimni" predstavnik u Bošnjaka? Gura se bivši reis, udara ispod pojasa, klizeći startovi, al čini mi se da nam "Prvi u Bošnjaka" polako gubi konce iz ruku.
Pa kad lupetaš gluposti i treba da te smjene, koji primitivac, čuj namjerno za Bajram, bože sačuvaj čime se služe
Bruka za SDAkako se branis. Ostavljen si politički i moj e tisea. A ti poznati narkoman bio. Onda postao vehabija i ides samo iz krajnosti u krajnost. I kao covjek si 0. Cim je to malešno to nemoze valjati. Haj ti u svoj rodni kraj budi direktor kud svi iz opanaka sjahaste u grad… idite svi na svoje rat prosao!