Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dođeš u tuđu zemlju i probaš oboriti njen sistem i odmah te šalju u zatvor hhhh
Je li stvarno probao ili je ovo americka propaganda i podvala kojom strase svijet od nakih terorista. Pa oni su pokazali kakvi su onim zatvorom Gvantanamo gdje se ljudi drze desetine godina bez dokaza, bez sudjenja, bez presude...samo nek je musliman i nek ima malo brade zatvaraju ga...
sto mrzim ove supke bukvaliste kad im covjek navede normalan primjer oni krecu sa bukvaliziranjem ono tipa "ma amerika je kriva i za poplavu, " bla bla bla. Daj seronja jedan vidi sta ti se govori. navodim ti primjer gvantanama gdje se krse vjerska prava na najgori moguci nacin, odvedu nevinog covjeka i drze ga tamo 10 godina bez sudjenja, bez prava na advokata... Time su oni pokazali kakav odnos imaju prema tim tzv teroristima. evo pogledajte ovaj dokumentarac sve ce vam biti jasno https://www.youtube.com/watch?v=s5S4DY0nBq4
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj abu hamza. bio si zbario dobru macu i jos anglo saxonku. upisao fakultet i imao sjajnu buducnost a ti se poceo baviti sejtanskim poslovima. cccccc
Bradonje..!!!!!...ma sve bih ja njih ....naselio u republiku Dodickovskaju-Sumsku.....
To za tebe mozda jeste Dodickovskaja Sumska , ali za mene je to bolji in prosperitetniji dio BiH koji svakog dana teži da se ocjepi od nametnute BiH, kada uspijemo u toj namjeri bićemo puno srećniji i zadovoljniji jer ćemo se riješiti lopovske bagre iz federacije !
naš Abu Hamza niti je optužen, niti osuđen niti mu se sudi, pa će opet odležati doživotno....
Regret , osudjen je za zavjeru i uzimanje talaca, za pomaganje otmičarima 16 zapadnih turista u Jemenu 1998. godine, za podršku terorizmu u vezi s planiranjem kampa za obuku za džihad 1999. godine u Oregonu i za slanje kandidata za džihad na obuku u Afganistan. TO NIJE SLOBODA MIŠLJENJA, VEĆ ČINJENJE ! VRŠENJE KRIVIČNIH DJELA !
Ma nije on...kad ga ovako gledaš i čitaš 80 % komentara, dođe čovjeku da ga "na ranu privije"
http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/
treba se i kod nas ovako pustiti sa braćom ili mudžahidima, goli otok i tucaj kamen
Ostavi ti naš komunistički logor Goli Otok na miru. Vodite vi vaše gdje god znate po federaciji pa nek tuku kamen.
kkmmeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Montiran proces ko Turkovicu !
100% :D
Iskorijeniti terorizam iz društva. Oštro i beskompromisno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Terorizam je nešto što svakako treba oštro osuditi jer tako samo stradavaju obični ljudi, ali borba za slobodu i protiv kolonijalizma je nešto drugo i ta dva pojma ne treba miješati niti dovoditi u istu ravan.
covjek za igle... ako se to moze nazvati covjekom
Ehamdulila
..h !
Doživotna robija, nego šta.
muhamed muhamed muhamed abu trika
ma sve ekstreme bilo koje religije bi ja osudio na dozivotnu!
Definiraj "ekstremizam". Ja sam ekstreman musliman, znaci ekstremno dobar, ekstremno miran, ekstremno osjecajan itd itd.
Definiraj "ekstremizam". Ja sam ekstreman musliman, znaci ekstremno dobar, ekstremno miran, ekstremno osjecajan itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj terorista je kao i sve vehabije zasluzio dozivotnu robiju .
Jel on iz Švrakinog?
Iz Briješća.
Ama svi lice,A mogao bi biti i onaj Abu Mu ga Neki sa Mojmila
nek ponese četkicu za zube i vazelin, treba izdržati ostatak života u guantanamu.
I mi smo muslimani Evropa i Amerika tj. Nato ovakve kao mi ubijaju po svijetu, ali nas ubija financijski neda nam da napredujemo, zasto svi oko nas napreduju a mi ne ? nije zbog srba nisu oni odredivali granice i uredene drzave.