Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je onaj sto je slago da je zavrsio drzavni eknomski fakultet u sarajevi a u stvari ima kupljenu dipolmu na privatnoj ,, skoli ,, u travniku . e tugo moja .....ja qur´a i drzave
Hoće li ovaj Skaka ikada biti izabran od naroda ili ce uvijek prolaziti na krilima stranačke masinerije
Otpor SDA se pruža na tastaturama umjesto kvalitetnim ponašanjem i ličnim primjerom. Više ovi tastaturaši pobunjenici rade za SDA nego protiv.
"Ponavljaj za mnom: Nema više gospode u Sarajevu!" (Nafaka, 2006.)
Skaka izabran za sekretara SKOJ-a Općinski odbor Novi Grad.
Abdulah Skaka izabran za sekretara SKOJa , Općinsko vijeće Novi Grad.
Sta kaze, demokratska atmosfera a on jedini kandidat. Dobrodosli u S. Koreju
Pozitivna osoba, bez obzira na zlonamjerne kritičare i veliki radnik.
Što bi rekao "gospodin" Senaid Memić, glasati za SDA je farz a za Skaku je sunet.....
Bljuc
Demokratija osmišljavana od ''starih'' Mladih muslimana još od 1943 g i kasnije u mraku ''tabačkog mesdžida''. Prvorođeni-prijestolonasljednik od milja Moj Babo je, moj Babo uz sufliranje i navigavanje svoje hanume unosi smutnju među Bošnjake i suprostavlja ih međusobno ne interesujući se za sudbinu Bošnjaka ...Al' šta za to briga ''riđobra-GA-dog''
Laž je da je A. Skaka izabran na demokratski način za gradonačelnika Sarajeva. Abdulah Skaka je unuk jednoga od utemeljitelja MM (sa inicjalima I.K. ) i sve ovo što se radi je dalje oblikovanje kastinske države po mjerilima Bakira Izetbegovića i njegovih 5, 10 ili 100 familija, podržanih sa mindera i halki i branjeno ''čeličnom gardom'' uposlenika JP, JU, i administracije na svim nivoima. Bošnjaci ne dajte se ''handriti'' kako mi to kažemo u Sarajevu.
Mali Bakirica...
to vam je SDA najmanje glasova na izborima 4.000 skaka imao 1500 nosilac liste haha smjesno nekoliko puta pokusao biti nacelnik nikad nije uspio i onda te SDA nagradi postavi te za gradonacelnika da osvijetlis put ka vikendici
Nekoliko puta pokusao piti ? Pasa moj ti si glup ko noga Abdulah se kandidovao jednom i to 2012 godine i izgubio (znaci samo jednom)
I'm proud to be a part of the SDA community ♥️
Mora neko i u Travnik ne mogu svi na Dif
@Virus1 objaxni nam na koji nacin su Bosnjaci postali jaci.Ja tu ne vidim neku masu iz naroda,koja uziva isto kao ovi koji su stranke SDA.Uzimam u obzir sva skrivanja i pomaganja za kriminalne radnje.Treba uvijek napomenuti da se ne zaboravi kako su doveli masu ljudi do siromastva.